fredag 17 januari 2020

MPs "politiska tanke" om det "ideala samhället" borde skrämma livet ur var och en av oss.Mästerlig politisk analys av Thomas Gür på FB: 

- Miljöpartiet om "den vita elevens börda" ...Bussa runt eleverna, för att motverka segregation, men dra för Guds skulle inte ned på invandringen som underhåller segregationen.

Notera sålunda den instrumentella synen på barn (de skall blandas med utgångspunkt i -"olika bakgrund"). Först utsortering ("är du jude eller grek") och sedan en "lagom" blandning på grundval av MP:s "ideologi", och där en del av MP utvalda barn skall nekas att gå i en skola i sitt grannskap, nära hemmet. De skall istället bussas till en annan skola, som de och deras familj inte ha valt, för att där vara verktygen, alltså för att användas i syfte att förverkliga en politisk tanke om det ideala samhället, enligt minister Bolund.---"Alla kommuner borde få i uppgift att säkerställa en bra blandning av elever med olika bakgrund i klassrummen."


Kommunerna bör säkerställa en bra blandning av elever med olika bakgrund. Förändra närhetsprincipen – samhället måste kunna ta fler hänsyn än exakt på metern vilket barn som bor närmast en skola, skriver Per Bolund och Annika Hirvonen Falk (MP).

7 kommentarer:

 1. Hoppas att detta är den slutliga placeringen av Mp under 4%!

  Jungman Jansson

  SvaraRadera
 2. Jag erkänner med risk för att åka dit för hets, jag HATAR miljöpartiet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Miljöpartiet undan taget lagen HMF. Dock hata kan vi - än så länge.

   Radera
  2. Tillägg: eftersom vi är så hatade av Jök-röstare

   Radera
 3. Tonald Drump2020-01-17 17:39

  Som resten av samhället, byggt på en murken planka och en rostig spik.

  SvaraRadera
 4. Kämpa emot deras idioti med alla tänkbara medel,vi ska inte låta oss hunsas som en skock får!

  SvaraRadera
 5. Får bussarna åka på Hornsgatan ?

  SvaraRadera