fredag 24 januari 2020

Moa Berglöf, reinfeldts gamla talskrivare, hatar olika. Och har egenmäktigt tillskansat sig ordet "rasist".

Det var ju inte otippat att de svenska marxismfeministerna skulle ta valet av Jens Ganman till årets svensk, som en oerhört personlig chikan. Men graden på hysterin hade jag inte sett komma som det nu heter.

 Radikaltanterna rivs med de vassa klorna, slåss med armar, ben och ludna svansar på sina trollsidor, och blir mångfaldigt omhuldade och upplyfta för sitt hat och förakt. Ja, faktiskt, pågår där hos denna enögda massa ett slags svenskt mästerskap i vem som kan hata och förakta Jens Ganman mest. Det är en för själen mycket påver läsning.

Jens Ganman däremot är en stor människa han möter och välkomnar.

Den största förloraren är Moa Berglöf. I hennes kretsar lyssnar man inte på argument, ALLA som har en annan åsikt är reflexmässigt "rasist". Nu påkommen och rädd för lagens långa arm, menar denna Moa Berglöf att detta att kalla motståndare för "rasist" är bara att betrakta som en "abstrakt symbol."

Och HÄR, i och med detta avslöjande uttalande kan vi äntligen - efter alla dessa år -  förstå att dessa Moa Berglöfare som skriker "rasist" åt alla meningsmotståndare, de har tagit i personlig besittning det starka ordet - som för oss andra inbegriper så mycket grymheter och människoplågor - och använder det helt enkelt slentrianmässigt som en "abstrakt symbol". 

Detta måste vara höjden av ondskefullt röveri. Att inte låta offren för rasism få ha rätten till sin historia, utan bara sno deras lidande och göra det till ett opportunt tillhygge i svensk samhällsdebatt.

Tvi vale för Moa Berglöfare.


3 kommentarer:

 1. Bäst att se sanningen i vitögat som den som skrev; "Hellre rasist än idiot". Min abstrakta tanke är inget HMF utan ett konstaterande att många måste vara idioter

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker idioter är alldeles för vänligt.

   Radera
  2. Bästa Carina min referens är att du, jag m.fl. inte är idioter. Dessvärre betedde sig alltför många som idioter valdagen 2018. Kloka var de som inte öppnade sina hjärtan 2014. Idag har många blivit klokare men i de politiskt korrekta leden är det, precis som du antyder, värre än någonsin.

   Radera