tisdag 14 januari 2020

Mattias Liedholm och hans lärare i Skurup måste tvingas rätta sig och sin undervisning efter svensk jämställdhet.

Förbudet att bära slöja på skolor i Skurups kommun rör upp känslor. Varför det, kan man fråga sig? Vi har aldrig särbehandlat vissa grupper p.gr.a deras kön. Det här är Sverige 2020.

Under måndagskvällen hölls en manifestation utanför kommunhuset och på Prästmosseskolan. 

– "Eleverna blir glada när de ser att vi också har slöja. De känner att vi stöttar dem", säger den tramsiga och urbota korkade läraren Marit som undervisar i svenska som andraspråk.

Rektorn som går i bräschen för muslimsk förtryckarslöja i svenska skolor, Mattias Liedholm på Prästamosseskolan, uppger att han vägrar rätta sig efter kommunens beslut.

– "Varken jag eller någon av mina kollegor kommer genomdriva det". 

Mattias Liedholm måste omedlbart erbjudas en annan tjänst, där han inte kan orsaka så många så mycket skada med sin religiösa uppvigling.

Läs och lär istället av Josefin Utas: 

- "För att vi ska kunna försvara den frihet och jämställdhet vi uppnått i Sverige, vår samhällskultur, så krävs att vi faktiskt gör något aktivt. 

Starkt segregerade områden där en stor del av kvinnor - även små flickor - har slöja, där klankulturer florerar, sedlighetspoliser och kvinnoförtryck, måste motverkas.
Att barn som tvingas ha slöja övrig tid åtminstone får slippa slöja i skolan ger dem möjlighet att pröva och vänja sig vid att vara utan slöja. De kan även delta i alla skolaktiviteter obehindrat. 

Det är också en tydlig markering mot de föräldrar och andra vuxna som tvingar barn att ha slöja: I Sverige sexualiserar vi inte barn. 

Flickor och kvinnor har inte heller ansvar för mäns sexualitet och ska inte behöva dölja sig för att slippa övergrepp.
Vi har helt enkelt en annan kultur och människosyn i Sverige än den som uttrycks genom slöjtvång och särskilda ”moralregler” för kvinnor och män.

 Flickor och pojkar ska kunna vara på samma ställen och bete sig med hyfs mot varandra. Det är en kultur vi utvecklat här, därför att befolkningen uppskattar den och vill ha det så. Därför tänker vi försvara den."

4 kommentarer:

  1. Eleverna blir glada säger dom, men ännu gladare blir dom om dom får visa sitt hår. Ayatholla Khomeini blir nog också glad i sin himmel, alternativt helvete, han som 7/3 1979 bestämde att kvinnorna i Iran skulle ha slöja.

    SvaraRadera
  2. Gammal nog att minnas "Hon dansade en sommar". Tänk inte blott och bart naket utan på de möjligheter ni feminister fått sen dess. Om patriarkatet fortfarande gällt vore det ädla överklassdamer och kvinnor med hatt eller huckle. Tiden går runt och de högljudda feministerna vill bli överklassdamer men alla andra ska bära slöja/huckle. Har de inget lärt av historien.

    Kunskapsstrejkande har sitt pris för alla med rätt värdegrund utom för de som får post och pris.

    SvaraRadera
  3. Mångkulturellt kulturmarxistiskt vänstertrams är inget att bli förvånad över längre.
    Vad jag däremot blev genuint förbannad över är undervisningen av "svenska som andraspråk"!!!!!!!!
    Vi befinner oss i Sverige och där är svenskan förstaspråk och har alltid varit så. Svenska, engelska, tyska och franska skall undervisas i skolorna såsom det "alltid" gjorts.
    ALLA ANDRA SPRÅK LIGGER PÅ FÖRÄLDRARNA ATT UNDERVISA I!!!!!!!!

    SvaraRadera
  4. Dessa fega medlöparkräk,de följer bara flöjeln.

    SvaraRadera