onsdag 15 januari 2020

Japan - världens hederligaste land. Det låter som en dröm.

BBC

JAPAN -  få invandrare som de har kontroll på, ingen mångfald, bevakade gränser, kontroll i folkbokföringen, straff och rättsstat som tar ansvar för den enskilde, inga klankulturer inga blådårar i politiken.


JAPAN har. 

Kulturella normer, komplexa religiösa - shintuism och buddhism - influenser, vänliga kvarter, poliser som stillsamt bevakar ärligheten och hederligheten, samt pacifismen.

5 kommentarer:

  1. Japan har världens högsta statsskuld, 265 % av BNP...

    SvaraRadera
  2. Vad har statsskulden med dagens ämne att göra. Stefan L kan ju besöka Japan och berätta hur fint det är mångfald. Speciellt om mångfalden i toleransens namn bjuder in dom intoleranta islamisterna.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ju, en hel del. Hur länge varar lugnet i landet när medeljapanen inser att pensionsbesparingarna i statsobligationer går upp i rök...

      Radera
    2. Inte kommer japanen att börja spränga, våldta, mörda i vart fall, mer troligt att hen tar självmord, sånt gör japanerna gärna när det krisar, de har till och med en speciell självmordsskog i kanten av begret fuji, havsskogen.Ordning och reda i Japan således även som sista utväg.

      Radera
    3. Statsskulden har inget med landets första plats som hederligast att göra. Om hederligheten kommer att påverkas av kaotiska kristider vet vi ingenting.
      Om vi tittar på genuint hederliga svenskar, så har vi inga indikationer på att bomber, sprängningar, skjutningar, dagliga rån, barnarån och gängvåltäkter och barnvåldtäkter, bedragna och knivrånade 90-och 100 åriga tanter gjort dessa konflikträdda och snälla svenskar på något sätt personlighetförändrade.

      Radera