måndag 27 januari 2020

Elisabeth Svantesson sa vad hela Sverige känner. Och det har ingenting med klassförakt att göra.

Äntligen en som vågar spit it out, heja Elisabeth Svantesson!



Vänsterpartiets Per Sundgren tittade också SVT:s ”Agenda” igår när Elisabeth Svantesson (M), ärligt och uppriktigt, utbrast att Stefan Löfven är den sämsta statsminister som Sverige någonsin haft. 

Per Sundgren gnäller nu i aftonbladet över att Stefan Löfven inte var på plats och kunde svara. Nja, det hade nu inte gjort stor nytta om Löfvén varit närvarande, vi kan alla utan svårighet räkna ut hur statsministern tänkt försvara sig mot Elisabeth Svantesson: "RASIST!, EXTREMHÖGERPOPULIST! FASCIST!

Per Sundgren V är också kritisk mot att  Centerpartiets Anders W Jonsson och programledaren inte kommenterade angreppet på Stefan Löfven: - "Som åskådare känner jag mig obehagligt berörd. Vad är detta?"  Per Sundgren menar att Svantesson uppvisar klassförakt, men inte alls, mera ett förakt för total inkompetens.

Det verkar inte som om Per Sundgren, V, tittar frekvent på SVT, om han förväntar sig nåt slags objektiv moralisk linje där.  

För en vecka sen stod Ulla Andersson också V, och dundrade: "Sverigedemokraterna är ett rasistiskt parti." 

Ingen kommenterade angreppet, som åskådare kände jag mig obehagligt berörd. Men på SVT/SR/TV4/DN osv tiger man alltid och samtycker i propapagandaaktivism. För det mesta brukar partiskheten bara drabba SD, men ibland slinter SVT där, tydligen.

4 kommentarer:

  1. Hon har helt rätt om den oduglige store ledaren Löfven!!

    SvaraRadera
  2. Är jag ser enbild av Stefan L blir jag obehagligt berörd,och ännu värre när jag hör han prata.

    SvaraRadera
  3. Helt fel!
    Man kan inte betygsätta någon som ej finns...

    Jungman Jansson

    SvaraRadera
  4. Varför begränsa sig till Löfven? Vi får säkert gå tillbaka till 1700-talets slut och 1800-talets början för att finna en regeringsodugligare samling. Med Reinfeldt som företrädare vill inte det säga lite.

    SvaraRadera