måndag 27 januari 2020

Bakom ryggen på oss öses pengar på svenskens bortgång.


Mads Lundgaard, SD: 

- "Jämlik etablering" - ett nytt bidragsprojekt från regeringen"Hur kommunicerar myndigheter internt? Fått ett exempel från AF på bild nummer 1. Vilken signal skickar det till de som flytt förtryck i Mellanöstern och Afrika men även de som försöker ta sig ur inrikes hederskultur. 


Men även externt, bild nummer 2.


Regeringen har givit några hundra miljoner till projektet "Jämställd etablering" för att få utrikes födda kvinnor ut i arbetsmarknadsåtgärder och subventionerade anställningar i lika stor omfattning som deras män.

Extra mycket tid från arbetsförmedlare samt extra mycket bidrag och extra mycket åtgärder exempelvis "extratjänster". I en organisation med personalbrist som AF, drabbar det såklart andra grupper som inte får hjälp och stöd.Regeringen och AF menar väl med detta projekt men det är tyvärr ett typexempel på migrationsåtgärder som inte fungerar.

Bidrag kan inte lösa att inflödet av individer med låg eller utan utbildning växer i ett land där det i stort inte finns några arbeten utan krav på utbildning och språk.Regeringen kan inte med bidrag lösa ytterliga en försvårande omständighet nämligen de patriarkala miljöer många nya i Sverige lever i.

Formellt kommer dock AF av att lyckas då regeringen släppt 600 miljoner till nya extratjänster som subventioneras till 105% samt ökat bidragen till kommunernas samverkan med AF för att flytta dessa kvinnor från socialbidrag (kommunalskatt) till extratjänst (statlig skatt).

Så om sex månader kommer arbetsmarknadsministern jublande berätta om detta projekt som en succé. SVT kommer att ha det som rubrik.Det enorma kostnaderna, undanträngningseffekterna, att individerna aldrig får ordinarie arbeten efteråt samt att detta är på bekostnad av andra arbetslösa som behöver hjälp, kommer det som vanligt inte att informeras om


1 kommentar:

  1. Dom håller på att köra Sverige i botten. När det gäller dom sk nyanlända finns det hur mycket skattepengar som helst. Varje gång jag ser en kvinna med slöja tänker jag på ayatholla Khomeini som bestämde att kvinnor i Iran skulle ha slöja. Passande nog dagen innan den internationella kvinnodagen 1979.

    SvaraRadera