måndag 6 januari 2020

Aftonbladet sorteras under Fejk News.

Wolfgang Hansson, man hör ju på namnet att han är ett practical joke, och han gör alltid 100% för att leva upp till detta. Efter Jimmie Åkesson hatar han mest Donald Trump, och nu sällar han sig till alla som bara kan hålla två tankar i huvudet på samma gång.  Dvs om Trump och Iran bråkar -  då hejjar han på vem som helst utom Trump, hur ondskefulla och mordiska de andra än må vara.

När det gäller Guillou så har han fastnat, det är inte så märkligt med tanke på hur länge han levererat samma krönika. Han borde intellektuellt kunna ta in att "högern" inte är ute efter att döda public service, utan bara sparka ut alla vänsternissar som gjort PS till ett löjeväckande propagandainstitut. Men om han tillkännagav en sant logisk kommentar om detta SVTs publicistiska haveri - vilket borde vara alla sanna journalisters mål - då skulle han ju hamna i samma brinnande vänsterhelvete som SVTs Erika Bjerström


2 kommentarer:

  1. Trump hade inte kunnat döda USama bin Ladin, Obama kunde göra det. Apropå Jan G, vilken höger var det som startade IB, som ju ledde till att han och Peter Bratt fick sitta i fängelse. Dags för Jan G att pensionera sig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. För Guillou är resten av världen "höger". Står man i extremposition blir det så.

      Radera