onsdag 11 december 2019

Socialdemokraternas politik gör att över 300 000 barn i Sverige anmäls fara illa varje år.


Socialstyrelsens kartläggning över barn som far illa är en dyster syn. Varje dag tar socialtjänster i Sverige emot 1000 orosanmälningar – och de ökar.

2018 tog landets socialtjänster emot totalt 331 000 anmälningar om barn under 12 år som misstänks fara illa. Orosanmälningarna har ökat kraftigt i hela landet de senaste tio åren. Barn står i kö (!) för familjehem.

I Sverige har vi en lång tradition av aktivt föräldraskap, vi bygger starka relationer med våra barn från späd ålder, för att de ska bli trygga och utveckla respekt och självkänsla. Vi föräldrar vill stimulera barnen till öppenhet, glädje, framtidstro och viljan att samarbeta. 








De senaste tio åren.  

Alla fattar ju varför. 

Utom landets regering. 

Regeringen är för blåsta. 

De bidragsturister som väller in i ghettona kan inte ens uttala orden "aktivt föräldraskap", än mindre förstå vad det betyder. 

Det vi ser nu är bara början, föräldrar från barbarkulturer har inga ambitioner att lära sina barn nånting annat än att rabbla religiösa texter. 

Våldet är det nya språket.


GP

1 kommentar:

  1. Den rapporten borde leda till krismöte i riksdagen. Det är sanslöst höga siffror. Jag har själv i mitt lärarjobb gjort orosanmälningar, men inte i närheten av dagens siffror. Sverige är i gungning, även om inte Lars Lindström tycker det, en supernolla.

    SvaraRadera