torsdag 12 december 2019

Skolminister Anna Ekström blundar och ler, samtidigt som hon krattar för islamiseringen av svenska skolan.

Det är ondsinta dårar som styr vårt land.

Världen idag:

Islamistisk propaganda i svenska skolböcker. Nyheten om att svenska skolor köpt in modersmålsböcker i persiska med antisemitiska och islamistiska inslag publicerades först i Världen idag. Därefter togs den upp av flera andra medier. Det var personal på en kommunal skola i Östhammar som slog larm om de aktuella läromedlen.

”Böckerna innehåller religiös propaganda, en berättelse om en barnsoldat och hets mot Israel, som beskrivs som 'djävulen'. Detta är inte acceptabelt”, skriver Gudrun Brunegård i sin interpellation till Anna Ekström.















Bla, bla, bla. Anna Ekström svarade bland annat att "hon är förhindrad att uttala sig om enskilda läromedel och enskilda skolor" och att "hon utgår ifrån att Skolinspektionen får information om olämpliga läromedel från personal eller elever på skolorna."

Anna Ekström svarade bland annat att hon är förhindrad att uttala sig om enskilda läromedel och enskilda skolor och att hon utgår ifrån att Skolinspektionen får information om olämpliga läromedel från personal eller elever på skolorna.Utbildningsminister Anna Ekström riktade udden mot konfessionella friskolor då hon fick svara på frågor gällande avslöjandet att islamistisk propaganda finns i läromedel på svenska skolor. – Är det inte dags att den socialdemokratiska regeringen slutar sila mygg men svälja kameler? sade ...

1 kommentar:

  1. Vi svenskar har låtit oss bli tagna som gisslan av globalisternas drängar.

    SvaraRadera