tisdag 10 december 2019

Så, Lundabiskopen är skeptisk

till att Jesus på en altartavla står naken och flirtar med en en annan naken man, i ett till synes gruppsexuellt sammanhang, i St Pauli Kyrka i Malmö?

– "En gnostisk tavla hör inte hemma i Svenska kyrkan", säger han.

Nu överväger kyrkoherden att ta bort tavlan. 

Bra där, biskopen, kanske biskopen och svenska kyrkan ska börja att, lite senkommet, ta till sig det kristna budskapet och också värdera vad deras kristna församling i Sverige har för kärlek till kristendomen och det kristna budskapet.

Besked sägs komma strax  före jul. Bra, jag väntar på att biskopen ska stå upp för sin tro, och inte låta den förvanskas av den socialistiskt hajpade rörelsen.

I förra veckan läste om den här tjommenStefan Lindkvist (V) i Svenska Kyrkan i Härnösand, som tycker att man skall tänka "brett och inkluderande om Sverige skall ha råd att ha kvar några kyrkor. Därför bör kyrkor göras om till moskéer."  

Då tänkte jag att svenska genus/transsexuella/kommunism/islam kyrkan inte förtjänar att ha kvar några kyrkor. Och inga församlingsmedlemmar heller. 

Om Lundabiskopen vaknar nu, så är det i grevens tid, och då får han slita hårt för att återinföra kristendomen i de svenska kyrkorna - och stå upp för den.

 Inkludera de kristna i första hand, bäste biskopen.


5 kommentarer:

  1. Fy f-n vad jag är less fjäskandet för islam.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag säger som vanligt varför, varför, varför?

      Radera
  2. Med Antje Jackelén som ärkebiskop så är svenska kyrkan förlorad för de kristna. Tragiskt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fruktansvärda tider vi lever i. Förr gick folk ur kyrkan för att de inte var troende, nu går de ut p.g av att de är det.
      Dgdf

      Radera
    2. Precis så upp och ner har allting blivit.

      Radera