lördag 14 december 2019

När man inte saknar kossan - ens om båset är tomt.


Boris Benulic skriver på FB:

- 1,6 miljoner hushåll kan inte längre se på TV4 efter ett bråk om rättigheter mellan kanalen och Com Hem.

Expressens kommentator menar att det:
”… kan i förlängningen leda till något så illa som mindre informerade medborgare.”
Jomenvisst, ”Fångarna på fortet”, ”Let’s Dance”, ”Expeditionen” och ”Bonde söker fru” är nödvändiga för att man ska kunna orientera sig i tillvaron.

Men fyrans nyheter då?Tja, om man behöver dem för att hålla sig informerad hör man nog till en växande kategori som bör få sin rösträtt ifrågasatt.

PS. Därmed absolut inget ont sagt om ”Jul med Ernst”.

5 kommentarer:

  1. Dom har stängt ner 10 kanaler för mig, fått en i ersättning, viasat sport. Flera filmkanaler, betalar drygt 600 i månaden. Jag saknar inte nyhetsrapporteringen, utan sport och filmkanalerna, gillar bl a Agatha Christie, missar just nu också en favorit, pang i bygget.

    SvaraRadera
  2. Var firas julen med Ernst?
    Bergen Belsen?
    Helt allvarligt.
    Har inte en susning.

    JJ

    SvaraRadera
  3. Julen med Ernst firas i Sverige. Det lilla man missar kan man se på tv4 play med Cromcast på Tv,n. En kanal har jag fått i ersättning. Nyheterna missar jag gärna.
    Dgdf

    SvaraRadera
  4. Det är en principfråga, Jag skiter i vas comhem, TV4 och Telia bråkar om. Men de få inte ta oskylda TV4-tittare som gisslan, Väx upp!

    SvaraRadera
  5. Håller med om allt, men jag orkar inte med Ernst!!! Hans flåsiga mysighet ger mig kalla kårar längs ryggraden! Och hans läbbiga flin ... huga!!

    SvaraRadera