onsdag 4 december 2019

Min tapperhetsmedalj till Jimmie Åkesson.

Välkommen in i värmen, ärade Jimmie Åkesson, efter tio år av den värsta  riksmobbing och utfrysning någon svensk någonsin fått utstå. 

 Så mycket välorganiserad och kränkande särbehandling. Så mycket systematiska trakasserier, hot om våld, förföljelse, olaga hot, förolämpningar, förnedringar, uppdiktat förtal och nidbilder -  för sina åsikters skull. 

 Skäms reinfeldt. Skäms löfvén, lööf, björklund och sjöstedt med flera statsmobbare.

Jimmie Åkesson har tvingats ta så mycket stryk - mitt framför ögonen på hela Sverige -  av landets statsministrar med regeringspartier, fulmedier, SVT, SR, TV4, svenska kyrkan, den militanta vänstern, kändisdrevet och av Nobelkommittén. 

Och detta masspsykotiska hat har Jimmie Åkesson lyckats möta med till synes stoiskt lugn, alltid behärskad, sansad, balanserad, samlad, välartikulerad, och kontrollerad. 

För mig är det en gåta att han ens orkat stå upp, så obegripligt ont det måste ha gjort inuti så många gånger. Och ändå har han haft viljan och drivet att fortsätta. 

Jimmie Åkesson är en god förebild för alla utsatta i Sverige, en kämpe.

Av hjärtat tack till Jimmie Åkesson och till alla bakom som gett honom styrka. Det en särskild bragd.

Jag känner en gnutta hopp nu.



7 kommentarer:

  1. Vilken passande bild. Det är nog dags att den svårt synskadade Stefan L öppnar sina ögon, och om det är möjligt veva igång neuronerna.

    SvaraRadera
  2. Den vidriga mobbingen är säkert långt ifrån över, men när SVT börjar prata om "stugvärme", ja då måste skumpan korkas upp!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

      Radera
    2. "stugvärme"?
      Då kanske julegranen har börjat brinna...

      Radera
  3. Tonald Drump2019-12-05 00:08

    Att han har bevarat lugnet efter alla oegentligheter han har fått utstå både av politiker och media är för mig obegripligt men det verkar ha betalt sig. Han borde vara för Svenska folket Vad Kim Jong-un är för Nordkoreanerna, en landsfader.

    SvaraRadera
  4. Raymond Zweigberg2019-12-05 07:01

    Åkesson och SD har inte längre den agenda som gjorde att jag röstade på dem vid flera val. De kommer inte att få min röst vid nästa val. Men bortsett från det så håller jag med till 100%.
    Åkesson är den enda partiledaren på många många år som hela tiden har varit och fortfarande är statsmannamässig.
    Reinfeldt var en dryg översittare och mobbare, Löfven en drängslusk som bland "noblessen"" skämtar om drängfyllan. Övriga partiledarna samtida med och före dessa är mest en samling karikatyrer från en skämtserie.
    OM Åkesson skulle bli statsminister så uppstår ett annat problem. Den svenska statsapparaten och myndighetsvärden är så sosseimpregnerad och så frimurarbemängd att en otal utrensning måste till för att få ett någorlunda neutralt arbetsklimat.

    SvaraRadera
  5. Fridolin ställde sig inte till mobbarna:
    Samtliga partiledare höll tacktal till Fridolin i och med att han gör sin sista partiledardebatt.
    Mest överraskande var Åkessons:
    – Han var den enda som kom upp på vårt kansli och hälsade när vi var nya i riksdagen. Han har alltid varit en reko och trevlig person, säger SD-ledaren.

    SvaraRadera