torsdag 12 december 2019

Jag vill bjuda in Peter Franke Värmlands Folkblad och Arbetets Sandra Lund till torget med Joakim Lamotte.

En journalist hotas av mångkulturen i vårt land, här kan ni se ett klipp från ett hatfullt  krigssamhälle mitt ibland oss.  Det är här det finns all anledning att vara rädda!

 Men Peter Franke på Värmlands Folkblad skriver: -"Skräcken sprider sig bland de anställda i Sölvesborgs kommun", och länkar till Arbetets Sandra Lunds reportage i LO:s tidning Arbetet, under rubriken "Alla borde vara rädda".

 Till sossarnas skrämselartiklar finns en bild på SD-politikern Louise Erixon.

 

Löfvéns indoktrinerade murvlar sitter på fullt allvar och är rädda för SD och politikerna i Sölvesborg. Ja, ni hörde rätt. 

Peter Frankes läsare matas med den destruktiva sosse-livslögnen om vad som hotar folket i Sverige idag. 

 Arbetets och VF´s läsare borde istället läsa kvällspressen, som numera öppet och sakligt rapporterar om de dagliga skjutningarna, sprängningarna, våldtäkterna, barnarånen, äldremisshandeln i vårt land- och vem som begår dem. 

Löfvén-Propaganda, fy för den lede.

3 kommentarer:

  1. Såna som Peter F och Sandra L förstör vårat land. Jag har nyss sett på Lamottes film från Trollhättan, skrämmande bortom all vett och sams. När NMR hade en demonstration kom polisen ridande och bojade alla, många poliser var dom, och dom nyttjade batongerna. Läget är mycket dystert.

    SvaraRadera
  2. Tonald Drump2019-12-12 23:51

    Svinen har i alla fall lärt sig några ord på SFI som kan vara nyttiga när dom söker arbete. Hallå din jävla horunge, får jag inte jobbet så skall jag knulla din morsa.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Chansen att de i bidragsparadiset Sverige skulle söka jobb är väl obefintlig!

      Radera