tisdag 3 december 2019

Fejkmakarna Anna Ekström och S läser Pisa som fan läser Bibeln.

När Anna Ekström kommer med sossarnas fejknyheter i DN, så går jag till seriös och kunskapsspäckad  altmedia för att hitta sossarnas lögner och deras försök att, som vanligt, sminka upp den fula verkligheten,


Erik van der Heeg, FB: 

-"PISA: Några preliminära reflektioner

1) Sverige har största bortfallet av alla länder. 11 procent av alla svenska elever som var utsedda att delta i PISA-undersökningen uteslöts strax innan skrivningarna. Skälet? Deras svenska var för dålig. Hade de fått vara med hade resultaten nog sett helt annorlunda ut.

2) Segregationen lyfter Sveriges resultat. I takt med att svenska föräldrar allt mer väljer skolor åt sina barn för att undvika mångfaldsproblem har telingarnas resultat ökat markant, vilket påverkar hela resultatet. Sverige har nu de största klyftorna mellan skolor i hela Europa. Skälet? Den abnormt stora invandringen.

Sverige har - på grund av sin extrema invandringspolitik - ett så stort bortfall att mer än var tionde elev måste räknas bort. Inget annat land har ett så stort bortfall. Dessa personers närvaro är dock den verklighet i vilken skolan befinner sig.

Erik van der Heeg har ströinfo om andra länders elevbortfall i Pisa: USA ligger på 4 procents bortfall (högt) och Finland på 3 procent."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar