fredag 15 november 2019

Vill du att ditt barn ska tjäna grova pengar?

När jag var liten sa man: - Var duktig i skolan, sköt dig, plugga och skaffa dig ett bra och lönsamt yrke.

Sen kom Björn Borg, då skulle varenda unge bli tennisstjärna och rulla sig i pengar. Därefter kom Zlatan och blev stor på fotboll. Och så "influencers" då , de behövde inte ens vara skickliga, eller jobba hårt. De behövde bara se bra ut, och exponera bilder på sig själv för att skaffa förmögenheter. 

Idag räcker det att man säljer sitt barn till klimatindustrin, sätter ungen utanför riksdagshuset, och har tajming. Sen blir hela familjen, och businessen bakom, lätt som en plätt koldioxidmiljardärer. De enda som anstränger sig något är affärsmännen bakom bluffen sen flödar inkomsterna. Från...? Who knows.


Al Gore förtjänade nästan $200 miljoner på bluffen om global uppvärmning – Troligen världens första ”koldioxidmiljardär”


BY BAKOMNYHETERNA on 4 OKTOBER, 2019 • ( 2 )

Tio år efter visningen av Al Gores Inconvenient Truth har inget av filmens allvarliga klimatförändringar inträffat. 

2 kommentarer:

  1. Väntar ännu på den tid som skulle inträffa redan för fyra år sedan, då snön har försvunnit från Mora för gott och inga Vasalopp kan utföras nå mer.Sanning för fjorton år sedan, men ingen ställs till ansvar för den lögnen.

    SvaraRadera
  2. Tonald Drump2019-11-15 15:56

    Det är inte konstigt att det finns människor som försöker tjäna pengar på klimathysterin men att så många miljoner sinnesslöa har gått på bluffen är förvånansvärt.

    SvaraRadera