söndag 3 november 2019

Kan imamterror-tuvan välta Löfvén-lasset?

Folkbladet-"Historien med islamisterna som riskerar hot och förföljelse i sina hemländer och därför får stanna i Sverige och i frihet ägna sig åt hot och förföljelser av en art som hotar rikets säkerhet; den historien har en absurditet och en detaljtydlighet som skulle kunna bli den tuva som välter lasset.

Därför tror jag det är rationellt att räkna med att Mikael Damberg ser till att få utvisningarna genomförda. Är priset det rätta så går det att sluta "skyddsavtal" med mottagarländerna. De utvisade utlovas skydd och därmed kan regeringen undanröja de hinder som Migrationsöverdomstolen satt upp.

Risken för att saker och ting går på tok är inte särskilt stora i den här saken. Det handlar om en handfull personer som regeringen anser hota Sveriges säkerhet. Regeringen behöver visa att de kan få ut dem ur landet. Det är det enda som räknas.


Ni kanske har hört att Ulf Kristersson rasar på Facebook över de frisläppta imamerna. Eller var det bara en nysning? Hur som helst, jag tror lika mycket på Damberg som på Kristersson när det gäller att gläfsa, men aldrig komma till skott.

4 kommentarer:

  1. Lillmålle kommer aldrig godkänna detta, det blir bara nya lögner.
    s

    SvaraRadera
  2. Raymond Zweigberg2019-11-04 07:46

    få Det kan inte vara rimligt att Migverket med dess domstolar, med tusentals invandrade islamistvurmare i sin lönelista, skall ha den över Regeringen beslutande makten över vem som skall få stanna i landet och vem som skall utvisas. Det är så orimligt sjukt att det ens får anställas människor med islam som religion på sådana poster. Det handlar i slutänden om rikets säkerhet!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Islamistiska migrationsöverdomstolen, den som verkligen styr Sverige. Hur nedslående är inte det.

      Radera
  3. Ronald Drump2019-11-04 08:46

    Vem behöver egentligen vara förvånad. Sossarna är som rytande pissmyror som hotar men sen fegar ur. Det enda hot man fullföljer är skatter.

    SvaraRadera