onsdag 20 november 2019

Kadhamma och hans lydiga PK-kamrater är lika skyldiga som reinfeldt och löfvén.

Först såg de ingenting. Hörde ingenting, visste ingenting, kunde ingenting mer än att urgrundshata Jimmie Åkesson och SD. 

 De la-la-lalallade och tittade bort. De var lika blinda, och levde i Löfvénsk gudomlig förnekelse, hela gänget av Pknissar i gammelmedierna. 

Idag försöker Peter Kadhammar, aftonbladet, sig på en akut helomvändning och ser plötsligt sin vördade ledares alla mänskliga- och ledarbrister med klara ögon.

Kadhammar beskriver i sin krönika Löfvens praktfiasko i söndags. Nyvaket ser han att Sverige upplever en våg av våld och kriminalitet som utgår från invandrartäta utanförskapsområden.

Och ändå! 

Kadhammar kan inte låta bli! 

Kadhammars ingrodda sekthat mot SD sitter så hårt, så inte ens när hans egen store ledare rasar ihop i all sin ynklighet, tillsammans med landet han var satt att sköta, kan Kadhammar låta bli att håna och förminska det enda part som stått på landets och svenskarnas sida.

Kadhammar avslutar sin krönika med skamtexten: -"Problemet är att det finns ett parti som byggt sin existens på att varna för invandringens följder.
Det spelar ingen roll hur stor eller liten invandringen har varit, Sverigedemokraterna och Jimmie Åkesson har alltid varit emot, decennium efter decennium."

4 kommentarer:

  1. Vilken tur att nån använder ögonen till att se, för journalisterna som borde granska makten har ju inte sett nåt. Allt är SD-s fel,tom när statsministern gör bort sig.

    SvaraRadera
  2. Tonald Drump2019-11-20 13:38

    Nej du Kadhammar, problemet är att det finns partier som byggt sin existens på att försköna invandringens följder. Kompetensregn av analfabeter och förtjänst för statskassan.
    Galileo Galilei skrev: "I have never met a man so ignorant that I couldn't learn something from him" men så hade han aldrig mött en Socialdemokrat heller.

    SvaraRadera
    Svar
    1. S är en sekt som anser sig vara de "untouchable"

      Radera
  3. Utvecklingen i Sverige har gjort att vi avstår att bygga på ön.
    Inte värt.
    Troligen helt bortkastade pengar.
    Sorgligt känns det i alla fall.

    Jungman Jansson

    SvaraRadera