lördag 9 november 2019

I huvudet på Elise Arnell, KD.

TV4, nyheterna.

Vad är det som krävs för att invandrare ska få ett jobb? KDs vakna ansvarstagare svarar: Språket, språket och språket. Tyskland, Danmark och Norge har redan infört språktest för att få permanent uppehållstillstånd och medborgarskap, och ingen dog.

Men alla är inte med på det tåget. 

Vissa KDare sitter på ett svenskt tåg som drabbats av ett låååååångt tågstopp. Elise Arnell, t.ex, hon har drabbats av den svenska sjukan, att ställa krav på andra människor än svenskar är rasistiskt och framförallt väldigt,väldigt synd om dem:

-" Vad händer i en familj när pappan kan klara språkkraven - men inte mamman? Vad händer med barnen i den familjen, och deras trygghet? På vilket sätt är då KD ett familjeparti?" 

Elise Arnell släpp sargen och ta ett råd från mig, du måste chilla, coola ner dig, det är ju inte som att vi ber invandrarna att bestiga världens högsta berg på långfärdsskidor. De ska lära sig språket i landet de valt att bo i! 

Så länge språk har funnits har människor klarat av att kunna lära sig det. Men Elise Arnell befarar nu att just de som tagit sig till Sverige kommer att krossas av språkkravet. 

I Elise Arnells hopplösa värld är mamman en permanent loser, och till följd av språkkravet kommer barnen att bli psykotiska pundare, som slutar på ett fosterhem som de kommer att elda upp.  Och det är o-familjepartiet KDs fel.

Men.... vänta, vänta lite nu....... Elise Arnell....... är det inte exakt det som händer nu..... när mamman och pappan inte kan säga bu eller bä på svenska efter 20 år.....?

 

3 kommentarer:

  1. Raymond Zweigberg2019-11-10 08:05

    I det mångkulturella kulturmarxistiska svenska vänstersamhället så styr politikerna med känslor och inte med fakta.
    Sveriges väg ner i avgrunden kantas av krav som ingen tog hänsyn till.

    SvaraRadera
  2. Tonald Drump2019-11-10 10:29

    Otroligt att Ebba har så högt förtroende när partiet är en enda jävla åsiktsröra.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Farligt faktiskt. Vi ser och hör Ebba Busch Thor, "som går igenom turan", bakom är ingenting förändrat.

      Radera