lördag 16 november 2019

Gomorron Liberalerna.

L tror fortfarande att de som invandrat till Sverige är blott tiotusen och att dessa 10 000 har kommit hit "för att söka hjälp". 

L tro fortfarande att "flyktingkrisen" inte är över, och säger förtvivlat att "människor inte har slutat dö" (TV4 play, nyheter, 03.52 in i klippet) De pratar amnesti och möjlighet för alla som kommit hit och fått avslag att stanna. 

Det är en bisarr känsla att lyssna på dessa troskyldiga människor med sektblick i ögonen, jag undrar bara var de varit sedan verkligheten kom ikapp oss? Vilket vadderat rum befann de sig i när allt gick åt helvete? Bilarna brann, bomberna sprängdes, barn och mammor sköts på öppen gata, barnförnedringen, våldtäkterna, knivskärningarna, misshandeln, njutningsvåldet, dominanstortyren exploderar också, plus hot mot alla våra institutioner, sjukhus i stabsläge, cancerpatienter som dör, skolor som går under, need I say more..? 

Och där sitter L och slår näven i bordet och ber om skärpning för 10 000 flyktingar?! Vad med resten av miljonerna bidragsturister, och illegala utan ID och med 8 pass?? Och kriminella ligor? Oj, L har aldrig hört talas om dem. 

Inte undrar på att de tror att alla Sveriges kriminella ghetton ska ha försvunnit om 10 år. 

Jag skulle inte vilja gå 1 meter i Nyamko Sabunis skor som ledare för dessa aningslösa och tvångsmässigt goda drömmare.

5 kommentarer:

 1. "Inte undrar på att de tror att alla Sveriges kriminella ghetton ska ha försvunnit om 10 år."

  I mitten av 90-talet hade Sverige tre utanförskapsområden. Politikerna lovade att de skulle bort.
  I dag har vi cirka 200.

  Men lösningen är förmodligen lika beprövad som enkel: Att ändra parametrarna !

  Tjalle

  SvaraRadera
 2. Tonald Drump2019-11-17 10:35

  Jag tycker att L skall byta Namn till LSD, det passar bättre till deras psykedeliska politik.

  SvaraRadera
 3. Raymond Zweigberg2019-11-17 10:54

  Låt oss för all inte glömma bort att Nyamko Sabuni är "impregnerad" av Fredrik Reinfeldt på alla sätt och vis. Långvarig vistelse i hans närhet är uppenbart skadlig för det egna psyket.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nyamko Sabuni ger mig en riktigt obehagli känsla av att what you see is not what you get.

   Radera
  2. En stor orsak till att jag inte klarar av Sabuni är just det faktum att hon hoppat i säng med hin håle själv,cirkusclownen. Nu ligger hon med den kritvite farbror Lennart från SvT.

   Radera