måndag 11 november 2019

Anstiftaren Annie Lööf lajvar för huvudrollen igen.

När alla andra partier fördelat sina röster enligt den förutsägbara socialistglobalistmodellen, så håller alltid Annie Lööf Sveriges folk andäktigt(gäsp) på halster tills den röda mattan rullats ut. 

Och där står Annie Lööf ensam i TV-strålkastarljuset och uttrycker att - som vanligt -  är hon den enda i partiadeln, som ämnar stå för samförstånd och politisk samling i detta land av korkade rasister:

  
Annie Lööf: "Centerpartiet har svårt att se hur en misstroendeförklaring mot justitieminister Morgan Johansson kommer att lösa våldsvågen i Malmö."

Vi behöver inte mer samförstånd och politisk samling, vi behöver sylvass splittring för att hålla MP/C/V/S/L -sekten helt och hållet utanför svenskarnas land. Vi behöver en duglig och kompetent yrkesperson som ansvarig för det livsviktiga justitiedepartementet.

6 kommentarer:

  1. Skottlossning i Malmö igen och igen och igen. Lika lätt att förutse som att Annie L ska komma med en idiotisk kommentar. Hon tar alla chanser att komma i strålkastarljuset

    SvaraRadera
    Svar
    1. reinfeldt, ullenhag, lööf, ygeman, johansson, damberg m.fl är fruktansvärt förutsägbara. Och ondskefulla.

      Radera
  2. Tonald Drump2019-11-11 22:09

    Annie Lööf: Jag har svårt att se varför en motor som skurit behöver bytas, den går väl ändå. Du är så jävla smart Annie så jag blir avundsjuk.

    SvaraRadera
  3. Annie är djävulsk,anstiftare till landets miserabla tillstånd.
    Svensson

    SvaraRadera
  4. Raymond Zweigberg2019-11-12 14:26

    Jag var i Strokyrkan i Stockholm här förleden och tittade på den riksberömda statyn "Sankt Göran och Annie Lööf".

    SvaraRadera