måndag 21 oktober 2019

Vänsterfeministerna har kastrerat männen.

Samnytt:- En kartläggning visar att en överväldigande majoritet av polischeferna i landets invandrardominerande och ’utsatta områden’ inte längre anser att det är rättsväsendets uppgift att upprätthålla lag och ordning. I stället för att arrestera och straffa de kriminella vill polischeferna se ytterligare stora integrationssatsningar från andra aktörer i samhället.

Jag har lånat en bländande kommentar från Christer L på Det Goda Samhället, ni måste bara läsa:
-"Rättsväsendet och politiken översvämmas av kvinnor. Hur ska kvinnor kunna förstå och hantera kriminalitet? Det här är någonting som har med män och manlighet att göra. Mycket få brott genomförs av kvinnor. Så vad har alla dessa kvinnor i brottsbekämpningen att göra, vad har överhuvudtaget moderligheten och känsligheten där att göra? Inget. Allt har sin plats, på fel plats blir det fel. 

Feminsmens hispigheter har blivit en fara för rikets säkerhet och själva bestående. Öga för öga och tand för tand är vad vi har, indirekt, när vi obeväpnade går på en nattlig promenad i staden. När vi parkerar bilen, när vi tar ut pengar på automaten. Detta försvar är inte konkret närvarande, men förefinns indirekt enligt samhällskontraktet. Jag får inte bära kniv eller pistol, inte ens knogjärn, och absolut inte använda sådant, men tidigare hade jag skydd mot förbrytare i vad jag indirekt kunde möta hotet med, nämligen polisen, åklagaren, rätten, böter, fängelse. 

Nu har vi dock inte längre detta att komma med, nu rekommenderas kvinnligt beteende: följsamhet, bevekande, uppgivenhet, anpassning till de nya riskerna. Flytta från orten eller landet, välja noga var man vistas, inte bära juveler, eller dyr mobil, eller bankkort, plånbok, bilnycklar, rock, skor, klocka – allt sådant som kan vara pull-factor för rånare. (Som vit man hota med att genast ropa på hjälp, annars om möjligt springa sin väg, som vit pojke undvika vissa grupper av pojkar, som vit kvinna undvika vissa grupper av män, inte ohämmat jogga, dansa, vara på kanelen, flörta med främlingar) osv. etc. 

Polisen avskriver sedan länge ärenden enligt olaglig men dock invand praxis. Feminism är ju överordnad lagen. Så blir det nog så bra så. P.S: Löfven är informerad."

4 kommentarer:

  1. Vad har vi den stora lagboken till. Just nu används den nästan bara när man ska sätta dit pensionärer som protesterar mot invandringspolitiken.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det MÅSTE ligga en dold agenda bakom.

      Radera
  2. Tonald Drump2019-10-21 21:38

    Lagboken fungerar som sittdyna till Morgan Johansson på för att han skall nå upp.

    SvaraRadera
  3. I dag har domarna egna lagböcker i handväskan.
    Svea Rikes Lagbok används som dasspapper.
    Tunt fint papper,som man mjukgör med lite handrörelser.
    Fridas bok

    SvaraRadera