torsdag 17 oktober 2019

Vad ska Åsa Lindhagen göra åt den utbredda svenskofobin? Om små svenska barn som tvingas kyssa knivrånares fötter.


Vet Åsa Lindhagen om att barn, kvinnor, män, äldre dagligen utsätts för hot och hat i vårt samhälle.

 

Matt F, FB:  •

- Dags för regeringen att kasta in handduken och ge upp. De är totalt inkompetenta.

Jämställhetsministern (MP) säger följande:
"Vi vet att muslimer utsätts för hot och hat i vårt samhälle. Det är viktigt att öka kunskapen om islamofobiska hatbrott så att vi kan sätta in kraftfulla åtgärder. Rasismens yttringar hör inte hemma i vårt samhälle."

Islamofobi är inte hat. Det är i det här fallet en rationell motvilja och avsky för allt som islam står för, och deras bestialiska brott i världen. Fobier är i huvudsak irrationella; den här oron för islam är berättigad och sund.

För det andra är inte islam en ras.
För det tredje är hon jämställdhetsminister. Är det fler än jag som trodde jämställdhet hade med könsjämlikhet att göra? Och hur jämställt är islam?

Dessutom, hon sätter i princip ett likhetstecken mellan hat och hot. Hot är ett brott. T ex "jag ska knolla din mama". Hat är en rättighet.

2 kommentarer:

  1. Jag är oerhört kritisk mot islam. Och jag har en svår miljöpartistfobi.

    SvaraRadera
  2. Tonald Drump2019-10-17 18:34

    Tänk om man ägnat någon liten tanke på alla Svenskar som får okvädningsord slängda efter sig av muslimer. Hur många Svenskar har stoppat en pistol i munnen på en muslim eller rånat muslimer på kläder och mobiler. Muslimer är inga offer men muslimer har gjort många till offer.

    SvaraRadera