tisdag 15 oktober 2019

Samnytts avslöjande om Suad Ali, en maktfaktor på migrationsverket, är en larmande varningsklocka.

Det kan vara kristna som flyr från dödlig islamistisk förföljelse och söker asyl, men den som bestämmer över deras öde i Sverige är en muslimsk maktfaktor.

Kommer denna politiskt omhuldad islamistkopplade aktivist att salomoniskt ta emot flyktingar med annan religiös övertygelse? 

Bara att frågan ställs är skäl att omedelbart ta bort Suad Ali från allt beslutsfattande på migrationsverket.

 Suad Ali hänvisar till islams Allah och sprider hat mot SD.

 Och hon behagar anse att allas vårt Sverige räcker för "all världens migranter". 

År 2013 skrev Ali under det så kallade kändisuppropet ”Sverige räcker till för oss alla”. 

 Suad Ali lever alltså i villfarelsen att  vårt hemland räcker för alla. 

Men.

Suad Ali är skamligt oupplyst. Hon har ingen rätt att dela ut NÅGONTING, utan den självklara respekten för att det  MÅSTE finnas samhällsresurser, främst för de som byggt landet i generationer och för alla som skatteslavar och tvingas betala.

Jag har hittat två mycket bra bra kommentarer: 

Nu finns muslimska fundamentalister i . Regeringen. Domarskranket. Polisen. Verk och myndigheter. Sjukvården. Skolvärlden.

Det kallas kulturell jihad. 

Shariabejakande muslimer [ca 40% av de troende muslimerna i Sverige, förutsatt att det ser ungefär likadant ut i Sverige som i övriga Europa] sätter Allahs lagar framför Svea Rike Lag. 

Deras uppgift i statlig tjänst är att utnyttja sin position för att främja Allahs och islams sak. Sharia-människor söker sig därför till positioner där de kan sträva för Allahs sak [jihad].Dessa människor jobbar alltså för Hijrah = emigration för Allahs sak.

Samnytt

4 kommentarer:

  1. Åk hem till Somalia, enkel biljett. Denna unga tjej har drabbats av hybris. Undrar hur mångs afrikaner hon hjälpt att komma till Sverige och försörja av oss. Hon kan förresten ta dom andra på bilden med sig till Somalia, riktiga muslimkramare.

    SvaraRadera
  2. Avvaktar med kommentar minst ett dygn, tills jag lugnat ned mig.
    Detta vidriga kräk (med stödtrupper) är inte värd en hjärnblöding och bannor av admin....

    Överenskommelse mellan (S) Tro och solidaritet och Sveriges muslimska råd, SMR, som skrevs redan 1999 börjar få alltför ödesdigra konsekvenser på alla plan i samhället.
    Tyvärr är det inte bara mig-verket som sprattlar i kvicksandsträsket, samtliga myndigheter deltar i det smutsiga falskspelet, de största svinen får de tyngsta posterna.
    Den Svenska versionen av "Deep State" jobbar intensivt för vår undergång och de involverade politrukerna skrapar med foten, tittar i takkronorna och spelar ovetande, journalistiken lägger ständigt ut nya dimmridåer i syfte att söva Svenskarna.

    LANDSFÖRRÄDERI ÄR ETT ALLTFÖR TAMT UTTRYCK FÖR DERAS SVEK!

    TACK Samnytt, Egor, Simon, SveaNews & Carina!

    SvaraRadera
  3. Jag har aldrig oroat mig för våra fria val eller vår demokrati. Förrän nu. Att våra val skall vara öppna och fria från valfusk är något jag tagit för givet men Sverige är inte längre som det en gång var. Redan förra valet förekom underligheter som plötsliga strömavbrott, borttappade och slängda valsedlar och misstanke om aktivister bland rösträknarna. Nu oroar jag mig djupt för hur nästa valrörelse kommer att gå till. Framförallt rösträkningen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag delar dina åsikter helt och hållet. Och hyser samma skräck för nästa val.

      Radera