söndag 13 oktober 2019

Partiledardebatten i korthet.

Kortast stubin hade Ebba Busch Thor, och sakligast och bäst var Jimmie Åkesson.

Blekast Sabuni. 

Var Kristersson där?

Lööf pratar och pratar och pratar, och jag hör inte ett ord, det är hjärnans försvar mot tomma floskelparader. Men jag uppfattade att hennes dotter ringt och sagt att Annie Lööf glömt att pussa henne, och att alla partier måste göra breeeda uppgörelser gemeeeensamt. Bara hon får bestämma.
Jag trodde aldrig att det var möjligt att sitta och sakna Fridolin bara bittelite. Men när den galne muppen Bolund påstod att  det grova vardagsvåldet och otryggheten vi lever med idag inte beror på invandringen, utan alltid varit konstant - då längtade jag t.om efter Romson. 
Kvällens slugger Sjöstedt fick in ett par riktigt stänkande tjottablängare på Löfvén. Det sitter uppenbarligen mycket hårt
att stödja Löfvén och sen bli brutalt sidosteppad och kastad överbord.
Mannen med det ovanligt elastiska förhållandet till sanning var nere för räkning. Golvad. Men han var åtminstone väldigt stolt över regeringens kriminalpolitik, "titta själva  - alla fängelserna  är fulla!"

6 kommentarer:

  1. Tackar för ditt inlägg Carina. Avstod ifrån debatten. Fullmåne och dag 13 i månaden. Kan inte annat än bli fiasko med politiker med helvetet som agenda.
    En statsminister som är glad över att alla fängelser är fulla...Var han full?
    Dgdfria

    SvaraRadera
  2. Tonald Drump2019-10-14 06:23

    Åkesson och BT bäst som vanligt men blev överraskad att Sjöstedt riktade så många vänsterkrokar mot Löfven. Han såg lite groggy ut efter käftsmällarna från JS och BT men hade turen att frågan gick vidare till någon annan. UK slätstruken som vanligt och övriga inte värda att nämna.
    Angående fulla fängelser så beror det inte en effektiv kriminalpolitik utan på för få fängelser.

    SvaraRadera
  3. Mitt i prick, Hörde jag inte Löfven säga att vi har världens bästa sjukvård, Muppen säga att vi har världens strängaste våldtäktslagstiftning? Klart är att världen skrattar åt Sverige.

    SvaraRadera
  4. Man vill anställa mer personal.
    Till sjukvård och skolor.
    Pengarna till detta tas ingenstans utan trollas fram ?
    En bekant var nyligen på en akutmottagning.
    Han fick vänta i åtta timmar då väntrummet var knökfullt.
    Världens bästa sjukvård ?

    SvaraRadera
  5. Jag glömde:
    Tjalle

    SvaraRadera
  6. "Blekast Sabuni". Hahahahaha,"blek" !!!

    SvaraRadera