söndag 13 oktober 2019

Natalia Kazmierska i ännu en uppviglande politisk hatskrift.

"Nu vill finkvarteret vräka kebabrestaurang" skriver Natalia Kazmierska i aftonbladet. 

Artikeln handlar i sedvanlig ordning om hur vedervärdigt fisförnäma svenska människor är. I synnerhet de som köpt dyra lägenheter i ett nybyggt, tyst, stilla, städat och lugnt kvarter på Hornsbergs Strand i Stockholm, och som bortskämt nog förväntar sig att de skall få det lugn och den frid de önskat och betalat för. 

Men. 

På denna adress finns också en mycket hårt frekventerad kebabrestaurang, det är mellanöstern utanför, precis som i resten av Sverige. Det är dyra och vräkiga bilar, arabisk musik, högljutt, och mycket stök i ett ständigt flöde och sena vanor. 

Jag kan mer än väl förstå de bostadsrättsägare som känner sig besvikna, det behövs inte mycket fantasi, bara att leva sig in i situationen. Nästa dag ska man orka arbeta. 

Men Kazmierska lider svårartat av aftonbladetsyndromet och råvinklar hela artikeln. Restaurangfolket och deras gäster är fina, goda och snälla och gör aldrig fel, vart ska de stackarna ta vägen? 

Medan de boende beskrivs som rika, gnälliga, blåsta och rasistiska i sina fina, exklusiva hem.

– Vi tycker att vi har rättigheter när vi köpt dyra lägenheter, säger en småbarnsmamma. Och jag kan se hur Kazmierska ger henne långfingret bakom ryggen. 

Jag tänker att om det varit en restaurang med vilket som helst annat tema, som rusat sina motorer och partajat natten lång utanför Kazmierskas hem så hade hon begripit. Och inte skrivit en hatisk vän-av-ordning- text om det. 

Artikeln ska ses som nytt aftonbladetbränsle på den stora elden om hur allt svenskt är föraktfullt och måste bort.

Och allt utomeuropeiskt är alltid så vackert oskyldigt - och ständigt kränkt.


4 kommentarer:

  1. Vad less jag är såna som Natalia K. Kan hon inte flytta till ett annat land där hon slipper dessa hemska svenskar.

    SvaraRadera
  2. Tonald Drump2019-10-14 07:24

    Människor som står och skränar högljutt på ett främmande språk eller spelar hög ormtjusarmusik alla tider på dygnet gör att man känner som om man var på semester i ett exotiskt land vilket är trevligt. Om det inte vore för att man måste lägga sig i tid för att orka upp till jobbet dagen efter så kunde det ligga en kebabrestaurang på varje hörna utan att någon blivit störd.

    SvaraRadera
  3. Men de boende i området ÄR ju fisförnäma hycklare som själva har röstat för mångkulturens välsignelser. Problemen i området fanns där redan när de flesta flyttade dit. Restaurangen må vara ny, det har jag inte full koll på, men den närbelägna badplatsen lockade ett visst klientel redan från början. /Fiat Lux

    SvaraRadera