måndag 28 oktober 2019

Landsförvisning för Svenska Institutets GD, kommunikationsdirektör och ansvarig minister.

Myndigheten som säljer ut Sverige som bidragsland har chockat svenskarna idag. 

Men det här är gamla nyheter, det observerades redan för tre år sen på arabiska på flera ambassader, och har lockat hit många tusentals bidragshungrande familjer från MellanÖstern.  

Svenska institutets chef för avdelningen Sverige kommunikation, Per Arne Wikström intervjuades på TV4, som otroligt nog har vaknat den här gången, svarar att han "inte har några problem att skriva under på att Sverige är ett välfärdsland".

På TV4 strax efteråt visades ett inslag om hur skolan måste krympa sina utgifter betydligt, kommunerna drunknar i miljardkostnader för arbetslösa "nyanlända", vi går under av multikulturellt våld, vi dör i sjukhusköer, vi har fattigpensionärer som fryser och får kall mat, vi har barn som inte serveras kött av besparingsskäl, vi har sjukhus i stabslägen, vi beskattas på vägarna vi kör på, vi beskattas på plastpåsarna i affären och på bensinen som tar oss till jobbet. 

Vi som betalar utan att tillfrågas stryps av en dyster välfärdskollaps. 

Och SI skickar guldkantade inbjudningar till gratisliv på vår bekostnad! 

Ansvariga för detta moraset måste ställas till svars -  och avslöja varför de låtsas rädda flyktingar, när det handlar om invasion bakom våra ryggar.



8 kommentarer:

  1. Men du Per-Arne W, Sverige är ett välfärdsland för svenskar, även om det just nu inte ens är ett välfärdsland för svenskar. Just pga att du och likasinnade gett bort välfärden till sk nyanlända, och även till såna som inte ens är i Sverige.

    SvaraRadera
  2. Under solen inget nytt!
    https://foliehatteniteckomatorp.blogspot.com/2017/10/svenska-ambassader-pa-sina-hemsidor-kom.html?m=1
    Lade in länken i en kommentar på Samnytt också för en stund sedan för jag visste att det här varit på tapeten tidigare. Åtminstone på Alternativmedia. TV4 ska inte få tro att de är först på bollen! Vet det var fler än Foliehatten som tog upp det då också.
    Anna666 (lite kortare att skriva... :)

    SvaraRadera
  3. Ruggigt bra inlägg...
    Endast den bidragsknarkande sekten (PK) kan ha invändningar.

    Fattigpensonärer i Sverige, landet "AlltÅtAlla", ser med förtvivlan hur sekten bakom soros lovar bort det naivt strävsamma Sverige till giriga bidragssnyltare från långtbortistan.

    Pirayorna har redan renätit vår hud, nu förtärs inälvorna, ett nytt utbombat Kosovo.
    Snart sneglar de gränslösa globalisterna girigt efter nästa försvarslösa, gränslösa offer med lobotomerade, lättköpta politiker bakom ratten.

    Vad kan gå fel med detta globala förintelsekoncept?


    SvaraRadera
  4. Varför kallas försäkringskassan för "förskingringskassan"?

    http://katerinamagasin.se/avslojar-sa-mycket-barnbidrag-studiebidrag-samt-underhallsbidrag-betalar-svenska-staten-till-barn-som-inte-bor-i-sverige/

    Det här är helt sinnessjukt!

    Det pratas mycket om "Finspång" och "lyktstolpar" vid fikaborden, varför?

    Återinför tjänstemannaansvaret NU!!!

    SvaraRadera
  5. Raymond Zweigberg2019-10-29 07:02

    Och i botten, drivkraften, den nödvändiga eviga skuldsättningen som behövs för att skapa nya pengar. Ansvariga för eländet? De grupper som äger den ekonomi som styr bankerna som styr den ekonomi som styr politiken. Wallenbergs med flera finansfamiljer plus några nyckelpersoner på strategiska poster i samhällsapparaten är de som i vekligheten styr Sverige genom de marionetter som sitter i Riksdag och Regering. Frö er som vill veta mer rekommenderar jag att gå inpå Facebook och titta och lyssna på "De fria", Mathias Andersson och Carl Norberg.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Raymond Zweigberg2019-10-29 08:53

      Lite info om svensk ekonomi!

      https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10156974469923958&set=a.10150914377758958&type=3&theater

      Radera
  6. Tonald Drump2019-10-29 09:36

    Ett onödigt omständligt sätt att få hit bidragstagare. Varför inte starta upp vita bussarna igen så att sossarna kan hämta sin valboskap direkt i deras hemländer.

    SvaraRadera
  7. Fick de vita bussarna med sig muslimer?
    Skulle inte tro det.
    Nassarna samarbetade ju med araber så fort de hade tillfälle!

    Jungman Jansson

    SvaraRadera