onsdag 9 oktober 2019

Jahapp. Så det kan gå.


Ängelholm.
Polisen står handfallen: 94 incidenter med krossade rutor på tio dagarPolischefen om vandalismen med luftvapen: "Så här kan det inte fortsätta överhuvudtaget".

Well, du kommer att sitta handfallen och låta "det" fortsätta, och du kommer att misslyckas 100% av de gånger du inte försöker, bäste polischef.

Varje dag läser jag om statsministern, Morgan Johansson, Michael Damberg, Ulf Kristersson m.fl ansvariga, med samma depraverande låt-gå-inställning. Jag kan inte låta bli att undra hur polischefen ovan och alla de andra good-for-nothings klarat sig  i livet.

I min familj börjar vi träna inställning och vilja redan i pottåldern, vi har ett familjemotto och det är "kämpa!". Jag kan se ett av mina barn-barn på den blå pottan, han är bara stor nog att sitta och börja prata, men han är illröd i ansiktet och knyter den lilla handen och säger att han måste "sämpa!" Och det lönar sig! Det kommer ett välkommet plums i pottbotten, sen blir det glädjedans - och vinsten är att man slipper blöja.

Hur kunde dessa handfallna höga chefer ens bli blöjfria, så viljelösa och handfallna som de tycks vara.

Albert Einstein: ”Det finns en drivkraft som är kraftfullare än ånga, elektricitet och atomkraft: viljan.”

2 kommentarer:

  1. Tonald Trump2019-10-09 18:30

    Jimmie som statsminister, Tino som justitie/finansminister och Peter Stormare som rikspolischef t. ex. Ingenting kan bli sämre än det är nu.

    SvaraRadera
  2. Turkiska Hatsan storsatsar i mesiga Swerigestan (som kollektivt blottar rumpan i kulregnen).
    Den kuvade halalsnuten i Ängelholm kan börja söka efter blattar i området som köpt olagliga fjädrar / trimsatser till detta suspekta märke på nätet.
    Varannan blöjblatte springer numera omkring med trimmade Hatsan från hemlandet innanför den stulna dunjackan, turkvapen är lättast att modifiera, även för importerade, annars totalt inkompetenta små kaxiga Terrorister.
    Ett stort steg från den primitiva stenkastningen för de små oros-skapande kaosblattarna.

    Eller är det fortfarande pinnjakten på Svenska pensionärer som uttrycker oro på nätet som prioriteras???
    VIDRIGA, DÖMDA DJURPLÅGAREN TOMAS ÅBERG fortsätter ihärdigt att sabotera och lamslå det Svenska rättsväsendet med okynnesanmälningar (som ju bevisligen redan förut är ett politiserat kaos)!

    Så tragiskt att fortfarande dras med Dan Eliassons nedmontering av Polisen, som numera dansar runt på Pride i stället för att sköta sitt uppdrag med att skapa trygghet för Svenskarna!

    Förslag:
    Inför visiteringzoner i ”utanförskapsområdena” som nyligen föreslagits enl. Dansk modell, nu t.o.m av Svenska PK!
    Återinför gräns / tull -kontroller från / till suspekta länder, forna Juguslavien, Baltstaterna / MENA, så slipper vi det lågintensiva krig med f.d. militära vapen vi nu hamnat i.
    I stället bakbinds Tullen i jakten på någon Svenne som har ett par öl för mycket i resväskan hem, SJUKT!!!

    Återupprätta det kuvade Polisväsendet (HurSvårtKanDetVara?), innan det är för sent!

    SvaraRadera