onsdag 23 oktober 2019

EU och alla organisationer som hjälper dessa människor över gränserna är skyldiga till de 39 och alla andra migranters död.

Priset för "den fria rörligheten".
Alla döda i Medelhavet, flera, flera tusentals brott begångna av bidragsmigranter och illegala, hela den omstörtade samhällsstrukturen i gamla Europa, alla skrupelfria "invandringsindustrialister" och smugglare som tjänat miljarder, islamiseringen och välfärdssammanbrottet, allt detta hade kunnat vara ogjort om inte Europas gränser öppnats på vid gavel. 

För vad? Vad var det EU slog i oss? Att vi skulle ha så mycket att vinna på att resa, bo och arbeta fritt i varandras länder!! 

Vi är så grundlurade. 

En irländare anklagas nu för att ha smugglat in en lastbil med 39 lik i, åh vilken ironi -  då det är EU som kräver gränser i UK, för att förhindra eventuellt sjuka kycklingar över gränsen.....!!

Regeringarna och alla organisationer som hjälper dessa människor över gränserna är skyldiga till dessa 39 och alla andra döda. De har låtit detta hända i den falska förespeglingen att vara "goda", och att "hjälpa flyktingar". 

Om människor som kommer illegalt välkomnas med öppna armar, påkläds, får gratis hem, blir försörjda och får ta hit hela släkten på skattebetalarnas bekostnad, visst är det EU och dess regeringar som är skyldiga som satan. 

Vi måste få tillbaka våra gränser, och en ordentligt reglad bakdörr.




6 kommentarer:

  1. En märklig utveckling. När jag växte upp hängde man nyckeln på väggen bredvid entrén för att visa att ingen var hemma. Numera är nästan alla byggnader låsta dagtid även om det är folk där. Kod krävs för att komma in. Däremot verkar gränserna vara vidöppna. Dom två sakerna kanske hänger ihop.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det som du säger, det hänger ihop. Lås gränserna så kan vi slappna av igen och sova med olåsta dörrar.

      Radera
    2. Ja, Tumba Tarzan kan ju inte hinna med hela Sverige...
      Eller bildsköne Bengtsson!

      Jungman Jansson

      Radera
  2. Tonald Drump2019-10-23 20:41

    Även om vi stänger gränserna så har vi fortfarande massor med pack vi måste bli av med innan vi kan hänga nyckeln sidan om ytterdörren.

    SvaraRadera
  3. Enligt uppgifter i media har lastbilden kommit från Bulgarien. Eftersom Bulgarien såväl som Rumänien och Ungern likt Visigrad-länderna håller gränsen torde det vara "bulgarer" som omkommit.

    SvaraRadera
    Svar
    1. I den här branschen ljugs det friskt, man måste utgå från att sanningen noftast inte kommer fram. Ungefär som på SVT/SR.

      Radera