måndag 2 september 2019

Vi får aldrig glömma vem det var som förde in hatet i Sverige.


Fredrik Reinfeldt, Almedalen 3 juli 2013:"Nu har vi åtta partier i riksdagen, och det är ifrån de vi ska grunda regeringsalternativ. Och för att göra det riktigt komplicerat - ett av partierna ska inte få vara med, sade han och möttes av jubel och applåder.Inte för att de andra sju tycker likadant, för det gör de inte, sade han.

– De för in hatet i svensk politik. Deras idé är att säga dom, de vill göda misstänkliggörandet. Vi ska titta på varandra med misstro. Allt inflytande de kan få tänker de använda till en enda sak - att ge sig på människor som har kommit hit från andra länder, de har ingen annan idé och vårt besked är att de inte ska få något inflytande."

2 kommentarer:

  1. Tonald Drump2019-09-02 10:09

    Hoppas att han blir rikligt belönad med samma medicin.

    SvaraRadera
  2. En sak som slagit mig med undran ang. Reinfeldt. Han skrev boken #Det sovande folket och hans vilja var att slå sönder välfärden/bidrags samhället.Vilket även hans partikamrater har vittnat om.
    Och vad gör han då...Bjuder in hela världen speciellt de som är utan utbildning och de flesta analfabeter som alla nästan kommer att gå på bidrag.
    En motsägelse i sig, men var hans svensk hat större än tankeförmågan...
    Dgdfria

    SvaraRadera