fredag 20 september 2019

Vad var det hon sa Linda Snecker, V, i debatten om det grova våldet i samhället.


Linda Snecker, V, som tycker alla män är våldtäktsmän, bara är mammaledig på vinterhalvåret, och vägrar sitta bredvid Jimmie Åkesson, sa såhär i en debatt med Johan Forsell, om en återfallsförbrytare vid namn Hassan och diskussionen om "mängdrabatt": 

- Han kan inte ansvara för sina egna handlingar, eftersom hans hjärna inte var färdigutvecklad vid 12-års-ålder när han började begå kriminella handlingar.-------------

 I samma land lägger samhällstopparna och statsmedierna mer än gärna hela det komplicerade klimatansvaret på infantila bäbisar med ett självhävdelsebegär lika stort som hela planeten. 

För att hota och skrämma upp de vuxna!?!


STREJK FÖR KLIMATET. 

Nioåring i fronten för Malmös stora klimatstrejk. 

sydsvenskan.

3 kommentarer:

 1. Tonald Drump2019-09-20 17:21

  Linda Snecker har själv erfarenhet av en icke färdigutvecklad hjärna så man får väl ta henne på orden.

  SvaraRadera
 2. Linda Sneckers hjärna verkar ha stannat i växten för länge sen. Det var en nioårig tysk pojke Felux som startade Plant for planet 2007. Son till en som var vice ordförande i Romklubbens tyska avdelning. November 2015 hölls den första klimat/skolstrejken. Jacob Nordangård har skrivit om det här, väldigt intressant. Redan 2015 bestämde man sig för att rikta sig till barnen. Det är inte Greta som startat klimataktionerna. Målet är en global regering i socialistisk anda.

  SvaraRadera
 3. Raymond Zweigberg2019-09-21 08:38

  Dagens politiker, från vänster till höger, har tappat respekten för landets befolkning. Allsköns lycksökare och drönare dras till politikens lättförtjänta inkomster för minimala arbetsinsatser. Befolkningen ses enbart som röstboskap som man bara tar hänsyn till när det gynnar det egna partiet. Undantaget, dock inte lysande men ändå undantaget, är SD. Men dagens version av partiet känns alldeles för urvattnat och får väl närmast ses som kontrollerad opposition. Dock bör SD nagelfara sin politikerkår och rensa ut böset som ständigt ploppar upp och ställer partiet i dålig dager.

  SvaraRadera