lördag 28 september 2019

Vad är syftet med Gretabusinessens spridande av panik bland hela världens unga och sårbara?

Inser de inte att de skadar generationer unga för livet? Och för denna förödande undergångspropaganda får Greta PRIS, miljontals kronor, av VUXNA.

Det är mycket svårt för barn i EU att växa upp idag, först har vi kriget på hemmaplan där nyanlända våldtar, rånar, hotar och misshandlar, sen oron för familj som inte får vård, som kanske också drabbats av rån och stölder, plus våldet i de värdelösa skolorna. Sen ska vi dessutom lägga på dessa arma små liv "klimatets" katastroftänk, då vi alla kommer att den våldsamma döden dö, nu mycket snart, kanske redan idag. 

Hur ska dessa barn och unga klara sig undan allvarliga neuroser?  Neuroser som politikerna bär skulden till? Hur ska dessa barn och unga någonsin våga leva och känna framtidshopp? 

Jag säger att Greta är fullkomligt livsfarlig för barn i hela världen.

I Norge börjar man inse att det måste finnas hjälp när allt så småningom vänder och rasar. Barn med klimatångest måste få akut hjälp.

NRK skriver: En färsk undersökning visar att allt fler barn och unga bekymrar sig för klimatundergången. De som kontaktar vården känner vanmakt och hjälplöshet.
Mycket av skräcken och oron hos dagens barn kommer av allt för mycket alarmism och katastroftänk. Och allt för lite prat om vad som faktiskt kan göras.

Vuxna måste vara beredda på och har färdiga verktyg för att hjälpa unga ut ur den här förlamande fruktan, och vända det till motivation för positiv handling.


4 kommentarer:

  1. Den sanna Greta, när kamerorna slocknat och solljuset inte längre kan skada hen:

    https://www.youtube.com/watch?v=CLxpgRqxtEA

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

      Radera
  2. Det räcker väl att barnen är oroliga för att deras föräldrar ska bli sjuka. Eller att dom är rädda för att föräldrarna ska skiljas. Här passar Marie Curie ord bra. "Nothing in life is to be feared, it is only to be understood. Now is the time to understand more, so that we mat fear less". Strejka inte från skolan.

    SvaraRadera
  3. We may fear less skulle det vara.

    SvaraRadera