tisdag 10 september 2019

Sverige bedriver ren och skär politisk förföljelse utomlands också.


Tony Sjöberg, FB:

Helt fantastiskt! Man får via medierna veta hur våldtäktsanmälningar läggs på hög, för att sedan avskrivas för att det inte hinns med.

Men en våldtäktsanmälan läggs inte ned, trots hyllmeter med internationell kritik; den mot Assange.

Att det fortfarande finns en och annan som inte tror att det är politiska orsaker bakom är närmast rörande: Det är på något sätt fint att det finns människor med en sådan naivitet och stark tro på den goda staten. Men det är också farligt - sådan naivitet bäddar för fascism.

 

...expressen: ”Julian Assange misstänks för att ha våldtagit en kvinna under ett besök i Sverige 2010, och nu har utredningen tagit ett steg framåt. Enligt vice överåklagare Eva-Marie Persson har man under de senaste månaderna hållit sju nya förhör.

– I sommar har vi hållit förhör som har syftat till att kontrollera bevisningen nu när det gått nio år sedan händelsen. Vi har riktat in oss på att göra alla utredningsåtgärder vi kan göra här i Sverige. 

Nu skrivs förhören ut och analyseras. I huvudsak har vi hållit omförhör med personer som hördes 2010, men två av personerna vi har förhört nu har inte tidigare hörts, säger hon i ett pressmeddelande.”



6 kommentarer:

  1. Anna Ardin blev sur när det visade dig att Assange också legat med hennes väninna.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men var det inte Anna som gick ut och köpte frukost åt honom? Efter "våldtäkten"..?

      Radera
    2. Hon var visst på kräftskiva även efter den där händelsen.Med herr A.
      Då var han en "cool" typ.

      Jungman Jansson

      Radera
  2. "Sjustegsmodell för laglig hämnd" från Anna Ardins blogg den 19 jan 2010 kan vara ett indicium på att hela affären bara är ett svartsjukedrama.

    Sånt händer väl inte i Sverige, men jag har sett på SVT
    (så då måste det väl vara sant) att i totalitära stater kan makthavarna ha tjänstvilliga kvinnor för att spionera på och kompromettera oppositionella.
    //Edward

    SvaraRadera
  3. Tonald Drump2019-09-10 17:35

    Anna Ardin är en skam för Sverige, socialdemokraterna och svenska kyrkan. Att hon får fortsätta sitt värv visar hur sjukt AB Sverige är.

    SvaraRadera
  4. Sveriges våldtäktsregering är i sitt esse.
    Här hemma får de våldtagna barnen ingen hjälp,
    regeringen spottar på dem.
    Skamligt........

    SvaraRadera