söndag 22 september 2019

MP stjäl från välfärden, folket och landet.

Om den här webbplatsen

SVERIGESRADIO.SE
Sverige höjer det gröna biståndet till FN - Nyheter (Ekot)

På klimattoppmötet i New York kommer Sverige att lova mer pengar till globalt klimatfinansiering. De närmaste åren ska Sveriges regering fördubbla det ekonomiska bidraget till FN:s gröna klimatfond – till 8 miljarder kronor över fyra år,

5 kommentarer:

  1. Vilket skitparti Miljöpartiet är. Läste om en amerikansk psykolog, Margaret Klein Salomon som 2016 grundade The climate mobilization. Hon ville Lead The public into emergency mode. Ville ha ett climate Pearl Harbor. Och can we heroically initiate a WW11-style climate mobilization. Greta sa häromdagen att vuxna vill ge oss hopp, men hon ville inte ha hopp, utan hon ville ha panik. Att vi skulle känna den skräck hon känner varje dag. Att vi ska handla som att The house is on fire, eftersom det är det. Bernie Sanders och Macron tycker också att The house is on fire. I bakgrunden finns bl a Bono, Gates och Soros. Och Isabella och Stefan utnyttjar The house is on fire för att skänka miljarder till den gröna fonden.

    SvaraRadera
  2. Den summan skulle räcka för att lyfta Sveriges snart 400 000 fattigpensionärer upp till EUs gräns för fattigdom, 12 100 sek.!
    Andelen fattigpensionärer i Sverige har dubblerats på 15 år p.g.a. vanstyre och förskingring!

    Skammen i siffror (2017):
    VAR FEMTE ÄR FATTIGPENSIONÄR
    • 18,2 procent av dem som är 65 år och äldre levde under fattigdomsgränsen 2015. Föregående år var andelen 16,5 procent.

    • Andelen fattiga pensionärer ökar snabbt. 2005 levde bara 10,1 procent av pensionärerna under fattigdomsgränsen.

    • EU:s gräns för risk på fattigdom är 60 procent av medianinkomsten, det vill säga cirka 12 100 kronor i månaden.

    • Enligt Eurostat levde cirka 355 000 svenska pensionärer under EU:s gräns för risk för fattigdom 2015. Enligt SCB – som använder sig av andra mätmetoder – var siffran 302 000.

    Källa: Eurostat, SCB

    I det nysvenska Gökboet sprätter skensocialisterna obekymrat ut våra tillgångar till dem som behöver det minst:
    ” Regeringen har sagt att pensionerna ska höjas. För alla utom för de med lägst pension – som förlorar pengar.”

    Från förakt för Miljöislamisterna, (s)trandhäll, ander(s)son m.fl. (som samvetslöst vräker ned Svenskarnas skattepengar i ett svart slukhål), har känslan slagit över i rent hat….

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är du inte ensam om att känna. De har tagit pengar av de som redan är fattigpensionärer. Jag har blivit av med några hundralappar sedan nyår. Det är en stor skam. De hoppas väl att de vi ska dö av umbäranden. Hat är ordet...

      Radera
  3. Raymond Zweigberg2019-09-23 08:10

    Dagens regering består av fyllon, goddagspiltar, kriminella och infantila inkompetenta strebers.

    SvaraRadera
  4. Tonald Drump2019-09-23 09:59

    Ännu en muta till MP?

    SvaraRadera