fredag 20 september 2019

Löfvén inser mycket plötsligt att en statsminister inte får vara "naiv", att "utmaningar" egentligen är samma sak som gigantiska problem, och att en ledares plikt är att lösa dessa problem.


Om den här webbplatsen

AFTONBLADET: - Löfven varnar för samhällen som bryts sönder – av klimatkrisen.

 -"Om temperaturen höljs för mycket, ser vi framför oss livsmedelsbrist, konflikter om vatten, land och jordbruksmark och att samhällsinstitutioner bryts sönder i många länder.------------

Löfvén framhåller att det gäller att både larma och visa att det går att lösa problemen.
– "Det här kräver ett samhällsbygge av samma dimension som vi en gång gjorde i Sverige, där vi gick från ett fattigt samhälle till ett av de rikaste. Nu ska vi göra det igen men nu är det en annan typ av omställning."

Jeeeez Christ! Löfvéns politiska visioner är enorma! Så fort det gäller problem utanför Sveriges gränser.


-"When I despair, I remember that all through history the way of truth and love has always won. There have been tyrants and murderers and for a time they seem invincible, but in the end, they always fall... think of it, always."Mahatma Gandhi




6 kommentarer:

  1. Jorden har ju redan hunnit gå under några ggr. Livsmedelsbrist om det blir varmare. När folk svalt under nödåren på 1860-talet så berodde det på frånvaron av värme. Det växte nog inte så mycket i Sverige under den senaste istiden(eller under nån av dom 17 andra som varit under dom senaste en och en halv miljard åren. Den senaste varade i 100000 år. Man kan säga att vi har tur som inte har istid hela tiden.

    SvaraRadera
  2. Riks feministen påminner starkt om en klänning.
    OOOPPPPPPPPPSSSSSS

    SvaraRadera
  3. ...Sverige, där vi gick från ett fattigt samhälle till ett av de rikaste. Nu ska vi göra det igen men nu är det en annan typ av omställning." Ja nu går vi från ett rikt samhälle till ett fattigt igen. Denne svamlande jubeli%i%t !!!

    SvaraRadera
  4. Gandhi?
    Killen som hungerstrejkade?
    Inte min musik.
    Crepe prins Bertil till middag.
    Skulle gärna på avspärrad väg testat en Bugatti till efterrätt i och för sig.
    Skål till the Schlumpf Brothers.

    Jungman Jansson

    SvaraRadera
  5. Han måste vara helt bombad. Vi har bättre skördar på grund av att det blivit lite varmare.
    Kolla videon.
    https://thoralfsblogg.com/2019/09/20/swebbtv-bemoter-svt/

    SvaraRadera
  6. Tonald Drump2019-09-20 17:52

    Det stämmer att samhället bryts sönder men inte fan beror det på miljön Stefan. Nej du, försök nu inte att flytta fokus från problemet. Anledningen är att du och dina gelikar har "styrt" detta landet på ett oförlåtligt nonchalant och inkompetent sätt och fullständigt glömt att det är ni som är i folkets tjänst och inte tvärt om.

    SvaraRadera