torsdag 19 september 2019

Ingrid Runsten, skribent i sydsvenskan, blottar bara sin okunnighet i sitt försök att svärta SD.

Ingrid Runsten är tidstypisk, sydsvenskan-typisk och anti-SD-typisk. Jag skulle kunna peka ut henne i vilken stor folksamling som helst. 

Det är nåt med den beskäftiga och självgoda looken, och ögonen som utstrålar att hon är så medveten om att tillhöra det enda rätta och tillåtna alternativet, det alternativ som gör att hon självklart står över minst en miljon förtappade mänskliga stackare.


Hon skriver: - "Från Sölvesborg basuneras den nya politiska linjen ut: nej till flyktingar, nej till tiggare, nej till regnbågsflaggan. I Sölvesborg styr Sverigedemokraterna med Moderaterna och Kristdemokraterna som lydiga sekundanter. Kommunen är ett skyltfönster för SD inför nästa riksdagsval. Men borde inte M:s och KD:s väljare förskräckas?" 

"Lydiga sekundanter"?? "Väljare förskräckas"?? 

Man skulle kunna tro att Ingrid Runsten inte visste något om demokratier och fria val. Sölvesborgs kommuninvånare har röstat, Ingrid Runsten!! Det Sölvesborgs kommunpolitiker gör nu, kallas för att leverera. 

Även om Ingrid Runsten får nervösa attacker av nej till bidragsmigranter, som hon så obildat kallar flyktingar, nej till tiggare och nej till andra flaggor på kommunhuset än den svenska och FN-flaggan - så är det vad folket i Sölvesborg har röstat för!! 

M och KD i Sölvesborg tycker samma saker, Ingrid Runsten!! Det är därför dessa partier samarbetar.  Ingrid Runsten tror sig ha egna inre kunskaper om Ms och KDs grundläggande värderingar. 

SD i Sölvesborg basunerar inte ut sin politik, Ingrid Runsten, de bedriver politik på väljarnas uppdrag. 

Du vet säkert mycket väl att Sölvesborgs val att ta bort Prideflaggan har väckt de mycket starka dunkla krafterna i Prideextremvänstern, dessa högljudda antidemokrater är inte vana vid att inte specialbehandlas med silkesvantar. Därför är stora hämndaktioner på gång mot en liten kommun som bara följer gammal socialdemokratisk tradition. Pride: -"Hur vågar någon gå emot oss - det är ju vi som bestämmer över allt!!"

Jag bli väldigt, väldigt trött på dessa sydsvenskan-tanter som blir så oerhört affekterade av ordet SD att de reagerar lika oreflekterat som Pavlovs hundar. 

Om jag var Ingrid Runsten skulle jag oroa mig mer för regeringspartiernas totalkollaps, speciellt om hon bor i våldsmonopolets Malmö. 

6 kommentarer:

 1. Bra då att SD inte regerar i Göteborg, varifrån så många "svenskar" rest till Syrien och anslutit till mördarsekten OS.

  SvaraRadera
 2. Tonald Drump2019-09-19 17:56

  SD styr Sölvesborg genom demokratiska val. Har du något problem med demokrati din jävla batikhäxa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det har hon säkert, eftersom fel partier i hennes värld vann.

   Radera
 3. Och hon är inte ensam i Sydsvenskan/HD,att förklara för oss demokrater,hur vi skall förhålla oss. Tror det finns åtminstone ett dussin av båda kön,som dagligen undervisar sin läsare vad de skall tycka o.tänka !!
  Skrämmande o. äckligt är inte ord starka nog !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alla är tanter på sydsvenskan.Mest av allt Olle Lönnaeus och Heidi Avallan. Tant i betydelsen prussiluskan.

   Radera
 4. Ingrid Runsten är ingenting att bry sig om,hon är en papegoja som går i ledband,dessutom är hon ful.
  Papegojan bor inte i Malmö.
  I ett lugnt fint område i Helsingborg framlever hon sina dagar,långt ifrån oroshärden Malmö.
  Svensson

  SvaraRadera