måndag 2 september 2019

Hör Förnuftets röst.

Tapani Juntunen, SD:

- "Samtal om Migration och Kriminalitet.

Ja det är ju trevligt att flera partier nu vill ha med SD i samtal om både migration och kriminalitet. Men är det verkligen någon som på allvar tror att dylika diskussioner kommer leda till något meningsfullt, när plötsligt Moderaterna ska komma överens om lag och ordning med vänsterpartiet. Eller när Sverigedemokraterna och miljöpartiet ska komma överens om migrationspolitiken?.

Jag ser dylika samtal som en garanti för att överenskommelser enbart kommer bli totalt urvattnade, och helt meningslösa.Hur ska medborgare sen kunna ställa något parti till svars för vad man kommit överens om.

Hela det politiska året sen valet 2018 har varit helt förödande för det politiska systemet. Först går en fejk-allians till val, efter valet uppdagas att denna politiska koalition är bara en illusion. Därefter får vi en fejk-regering som inte kan hantera varken kriminaliteten eller migrationspolitiken.

Oppositionen bestående av SD, Kd och verkar inte kunna samarbeta ännu, vilket är märkligt.Moderaterna agerar helt fel när de springer till regeringen till undsättning utan att först samla oppositionen. Det är ju inte Löfvén Ulf Kristerssson ska prata med. Utan först med Ebba Busch Thor och Jimmie Åkesson. Bilda oppositionen. Det är ju det som skapar en pressande opposition. Som i sin tur pressar regeringen. Annars är det ingen mening att ha en regering.Breda samtal gör ju att regeringen aldrig behöver ta ansvar.

Syftet med en effektiv opposition är upprätthålla den dynamik som politiken behöver. Ulf Kristerssson har inte tagit sitt ansvar, han har saboterat hela den dynamik politiken behöver

Nu kan ju Stefan Löfvén återigen sitta i orubbat bo utan att riskera någonting.
Sverige behöver inte breda samtal om Migration eller Kriminalitet, det är tvärtom just breda konsensussökande samtal som har gjort att vi har skapat problem. Den typ av samtal som behövs det är dom där man helt enkelt kör över en minoritet som vill fortsätta underminera alla samtal som ger skarpa nya förslag."




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar