tisdag 3 september 2019

Förtroende. Något man förtjänar, KD.


Sara Skyttedal, KD: 
- "Kristdemokraternas partistyrelse föreslår nu en skärpning av reglerna för anhöriginvandring. Det nuvarande regelverket gör att många fler än vad som är hållbart väljer att söka sig till just Sverige. 

Om söktrycket ska minska måste vi minska undantagen för försörjningskrav. De undantag som finns skapar dessutom incitament att skicka iväg minderåriga barn på livsfarliga vägar till Europa. Därför är det klokt att låta det enda undantaget som kvarstår gälla för för egna barn under 18 år. Det är ett förslag som skulle bidra till en mer hållbar migration till Sverige."

NN1: - Ni har"vacklat" lite för mycket i migrationsfrågor tidigare så av vilken anledning ska vi väljare lita på detta "utspel"?
-"Kanske för att vi de facto har ändrat linje. Men visst, det var på tiden."

NN2: - Lite märkligt att ingen politiker såg detta komma tidigare?
Om jag inte minns rent fel har SD haft detta uppe på agendan i flera år. Det vill säga anhöriginvandringen.En som får/fått stanna kan generera 3-5 personer till. Fru och barn. Sedan efter ett tag så kommer mor och och far till både man och hustru. Ingen svår ekvation.
Och när SD pratade om s.k ankarbarn så fick de ta mycket skit för det.
Vem har haft mest rätt i de tankegångarna?
En befogad fråga tycker jag.

NN3: - Ånej.... mig lurar man nog ett par gånger med vin och med sång.... men det händer ej två gånger uppå samma krog och i varje hamn blott en gång! Tåget har gått KD... ni står kvar på perrongen

NN4: - Ni röstade väl precis igenom förenklingen gällande anhörighetsinvandring?

NN5: -Läste du Ivar Arpis artikel om detta häromdagen? Ett ”nytt Malmö”(300 000 personer) beräknas anlända till Sverige de närmaste åren. Som att hälla på mer vatten i ett redan fullt glas.Tycker du verkligen detta är vettigt får du inte min röst i fortsättningen hur mycket jag än gillar dig för övrigt.

NN6: - Ni har nog tyvärr gjort bort er! Nu när ni tappar väljare försöker ni åter vända kappan efter vinden. Ni skulle kunna lägga ut någonting om vi har varit naiva! Skulle ju kunna funka. 🙄

NN7: -  En sund analys skulle visa att hotellet är fullt. Såvida inte KD själva ämnar finansiera migrationen. Vi skattebetalare börjar faktiskt att tröttna lite på "vad vi får för pengarna".

 NN8: -För lite och försent.....

NN9: - Alla partier vinglar omkring från det ena diket till det andra - alla utom ett. Jag föredrar de vars analys varit klockren sedan många år tillbaka, som visat sig haft rätt hela tiden och som är konsekventa i sin politik!

NN10: -Kom ni på det nu? Pratar som SD, men röstar som MP är vad ni gjorde och det kostade er ett antal procent i röstsiffror. 

NN11: -Ni skriver att barn skall få komma utan försörjningskrav, vad klassas som barn? Hur skall det undvikas att det blir som dagens ”skäggbarn” som vem som helst kan se är betydligt äldre än vad dom uppgett? Ställs det krav på id eller skall dom åldersbestämmas?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar