söndag 29 september 2019

Det finns en snubbe på FB som vill att alla ska dela detta dyrka-marken-Greta-går-på- inlägg.

Jag läser och sen måste jag skaka ordentligt på huvudet. En helt annan verklighet! Inuti deras huvuden! Hur ser det ut där?? Hur är det möjligt??

 Samma människor som trodde på de politiskt utstuderade lögnerna om de apatiska flyktingbarnen, som blev rasande när det påstods att tiggeri handlade om organiserad människohandel, som fortfarande gråter av ömhet över skäggiga snuskgubbar i medelåldern som påstår att de är barn. 

Varför ser de inte? Varför lyssnar de inte på objektiv fakta? Varför är de så furioso på alla seriösa forskare som dömer ut Gretas skrämsel om planetens undergång, och varför hatar de alla som inte tror blint att Greta är den nya Messias efter Martin Luther King eller JF Kennedy. Varför vill de slå alla som ser faktumet bakom geschäftet på käften? Varför tar de det så oerhört personligt?

Red ut det här pedagogiskt för mig, tack!


 Detta skriver den Gretabesatte vuxne mannen NN, på FB:

 - "Ungefär ett år mellan bilderna!
Ett år!
De som inte fattar storheten i den här unga tjejens resa kan fan inte vara rättnavlade!
På ett år har hon gått från en ensam tjejs oro över sin egen framtid, till att sätta hela jävla världseliten på plats vad gäller den globala uppvärmningen!Hon har IDAG fått både Merkel och Makron att uttala sig om vikten av hennes ord, och oro!
Hon har fått hela världspressen att sprida hennes tal!

Hon har många miljoner anhängare som kommer att fortsätta hennes kamp, tillsammans med henne själv såklart, tills världens ledare lyssnar.
Idag blev det cementerat i de allra högsta leden.
Idag har de förstått!
Ett år mellan bilderna...

Och ni, alla plattskallar som fortfarande njuter av att mobba denna världens mäktigaste, unga kvinna: Håll bara käften! Allt ni bräker ur er från och med nu kommer bara att eka tomt och innehållslöst! Det bästa ni kan göra är alltså att hålla käften. Då kanske inte förnedringen blir så total när ni äntligen fattar att Greta är på riktigt och att hon är här för att stanna!
👊💖Edit.

Jag brukar inte be om att dela mina inlägg, men det här får ni gärna dela järnet!!
Visa hatarna, mobbarna, sexisterna, rasisterna och klimathotsförnekarna att det räcket nu!
Säg #hållkäften🤐👊"


NN1: - Delar detta för mina få inskränkta fysiska vänner jag har som inte fattar ett piss.
NN2:- Hon skrek ut min gamla vrede igår som jag haft i drygt 30 år och även skrivit om för länge sedan. Jag fick tårar i ögonen av tacksamhet och fick gåshud.
NN3: - Man vet vad man lever i för tid när barn agerar som ledare och makthavare agerar som små barn!

NN4: - Upptäkte idag något som heter Swebbtv, ytterligare ett mediefenomen från den yttersta högerkanten! Där de bl a förklarar att klimatoron är ett gigantiskt hittepå från globalisterna (ungefär). 😠 Tvi vale!

NN5: - Förstår inte varför så många vuxna håller på o försöka trycka ner henne o mobbas, för hon är stark o jobbar hårt för de hon tror på, att förändra o få med så många som hon fått är grymt gjort.
NN6:- Att ha fått vara med om ett av ögonblicken (nåja, året) som ändrade världen.Hon nämnde talen av Martin Luther King och President Kennedy.Och det gjorde hon rätt i.Detta är lika stort!

Griniga Gubbar och Sura Kärringar:Håll Käften!
NN7: - Ja, nån jävla ordning får det vara! Ger en sig på barn och ungdomar, då är det fan nog! 🤨👊Det handlar om kvinnohat och avundsjuka. Jag är glad att fler människor är smartare, än avarterna från SD som gör bort sig stup i kvarten.
NN8: - Håller med dig 100% och alla här i tråden.Greta satt ensam med en plakat på gatan i Stocholm och nu har hon berörd milliontals människor i hela världen som engagera sig som vi såg på Fredag!…


NN: - Tusen tack alla som delar och därmed visar att ni inte ställer upp på allt skit vår superhjälte får mot sig! 💖

11 kommentarer:

  1. Jag har just sett Angelina Bengtsson göra en fantastisk stavhoppstävling. Hon bröt staven, sen satte hon svenskt rekord direkt efter stavbrottet. Det var en härlig tävling med otroligt duktiga hoppare. Angelina, vilken tuffing hon är, vilken förebild. Sandy Morris kom tvåa, men hejade på när Sidorova hoppade sitt guldhopp. Morris spred glädje till konkurrenterna. Vilka förebilder för unga tjejer. Stav är en oerhört svår gren, men rolig, jag har hoppat själv, och alla mina tre barn, varav en dotter.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Angelica Bengtsson bjöd verkligen på spänning igår, hon är en fantastisk kämpe. När Sandy Morris hejade och så hjärtligt kramade om segrarinnan då var i alla fall jag riktigt lycklig inombords.

      Radera
  2. Det är klart att han vill att vi som har annan uppfattning om klimatet ska hålla käft. Det är motsatsen till yttrandefrihet.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, Jawelin, nyckelordet i den långa texten var "käften", det betyder att ingen får opponera sig. Värdegrundsvänstern har tagit sig tolkningsföreträdet i allt som gäller migration och"klimat". Ett annat kännetecken är att argument inte bemöts med argument - utan med hatord rasister, faschister,nazister har vi hört till leda. Nu är vi också klimathotsförnekare, barnmobbare, kvinnoförnedrare, sexister m.m, m.m. Tänk om man fick möta dem en och en, och inte alltid i en vrålande flock.

      Radera
  3. Personligen tror jag dessa medlöpare har så små och futtiga liv som de egentligen inte vill leva då de inte klarar av verkligheten. Då måste de hänga upp sin fantasi på något som är så mycket mer än det de själva upplever. I det läget är vetenskapliga fakta oväsentliga och mer av ett störande inslag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Betre at styra verden med fölelser enn styra verden med sunt fornuft? Som Löfven pleier si: BARA SVAMMEL!!!

      Radera
  4. Det är synd om Greta, när hennes mamma använder sitt barn för sina problem. Läs!
    https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2019/09/28/en-titt-pa-greta-thunbergs-foraldrar/

    SvaraRadera
  5. Lyssna på forskarna säger Greta. Jag gör det och blir klimathotskeptiker. När man tar upp att CO2 inte är orsaken till stigande globaltemperatur får man rött kort. De troende är frälsta.

    https://petterssonsblogg.se/2019/09/29/ingen-klimatnodsituation-sager-500-forskare-till-fn/

    SvaraRadera
  6. Klimat hysteriet har blivet en ny religion. Nu har jo prester ock biskopper hevad henne til mesias. Vad vet hon om klimat forskning? Nada! Åpne ögorna ock ta inn fakta istellet for at fylla hodet med trams, ock inte styra verden med fölelser! Jag hörde påm 70tallet at rund år 2000 skulle många hovedsteder stå under vann, Danmark ock Nederlenderna skulle stå under vann. Nu er neste undergåg 2030. Så blir vell neste 2060 osv! TRAMS

    SvaraRadera
  7. Klipp ditt hår Greta och spara in på schampoo!
    Aldrig klippt håret?
    Eller raka av det, ännu miljövänligare..

    SvaraRadera