lördag 14 september 2019

Den skruvade snömosmaffian skriver i sydsvenskan.


Madelein Kattel, verksamhetschef för Bufff Sverige.

Bengt Ericsson, ordförande för Bufff Sverige.

Emil Mattsson, direktor för Räddningsmissionen

Line Fuchs, verksamhetschef för Solrosen

Daniel Grahn, generalsekreterare för Erikshjälpen

Ann-Sophie Palmér, programkoordinator för Erikshjälpen



-"Debatten om det dödliga våldet domineras av krav på hårdare tag och repressiva åtgärder. Vi välkomnar politikernas ambition att lösa problemen, men tycker samtidigt att de fokuserar alltför ensidigt på förslag om strängare straff, vistelseförbud och slopad straffrabatt. ----------

Att tillvarata barns rättigheter och ge dem rätt stöd och hjälp har visat sig vara den bästa vaccinationen mot sociala problem och kriminalitet. I det arbetet är det särskilt (!) viktigt att prioritera(!) barn med en frihetsberövad familjemedlem.

Föraktet mot våldsverkare får aldrig sippra ut över barnen. Tvärtom måste barn till våldsverkare behandlas med minst lika stor respekt och uppmärksamhet som andra barn." 

Stor respekt och uppmärksamhet och att särskilt prioritera.

Om snömosmaffian hyste en enda ömsint tanke om alla "våldsverkares" offer, alla dessa skändade barn och vuxna som våldtagits, rånats, misshandlats, bevittnat skjutningar, bilbränder och sprängningar, familjer som helt oskyldigt drabbats av livstrauman på grund av det förtappade tillståndet i Sverige, då skulle föraktet för snömosmaffian och deras provocerande ensidighet åtminstone vara en gnutta högre. 

2 kommentarer:

  1. Kan det vara så att nån av artikelförfattarna är barn till våldsverkare.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mycket möjligt, eller också bara offer för det nya goda. Trovärdiga blir de för mig när de värnar om alla barn, inte bara kriminellas.

      Radera