söndag 29 september 2019

Bojkotta sydsvenskan. Och se till att kulturjournalisten Rakel Chukri backar från sitt kolonialistiska maktspråk.

Bilden kan innehålla: 4 personer, mem och text

Jag hänvisar Rakel Chukri till ursprungsfolkens rättigheter/folkrätten. 

Däremot är en flykt till Sverige ingen mänsklig rättighet som gör att Rakel Chukri får göra anspråk på det som är svenskarnas Sverige, hon kan sno vårt välstånd - men inte vårt land.

Så går det med spån som är historielösa, Chukri glider in som kvoterad vänsterkulturskribent och avslöjar sin obildning. 

 Och jag vill rekommendera att plugga Sveriges historia, rekommenderar till att börja med wikipedia om svenska folket som i generationer genom lidande, umbäranden, digerdöden, spanska sjukan, tuberkulos, torka, vargavintrar,  bistra tider, hungersnöd, krigsår, o-år, blod svett och tårar, tillsammans skapade ett fantastiskt välfärdsland. 

Ett land som nu vandaliseras sönder och samman av ociviliserade "nyanlända" som kommer hit till dukat bord och förser sig av allt vårt, som Rakel Chukri.

 Otack är svenskarnas lön.

3 kommentarer:

  1. Apropå spanska sjukan så hade min mamma det när hon var 5 år. Hon fick kroniska skador på stämbanden av en naturmedicin, och sjukdomen gjorde att hennes lungor fungerade dåligt. Men hon var en fantastisk mamma, fick sex barn, hennes ögonstenar. Hennes kompis som var sex år avled av spanskan, var sjuk i tre veckor, kvävdes till döds. När hon fick mig fick hon ett skov av sjukdomen, så jag fick ligga på sjukhus min första månad. Virusar är arvsmassans sjörövare, och har varit människans följeslagare och fiende sen urminnes tider. En ny pandemi kan komma, betydligt farligare hot än det sk klimathotet.

    SvaraRadera
  2. Denna Rakel Chukri kan återvända hem och ta fjanten Jens Liljestrand med sig. (han med svart skinnjacka på bilden).

    SvaraRadera
  3. Den har jag bojkottat länge. Länge. Nu tar jag aldrig ens ett sådant där 99-kronors provabonnemang som kunde ske i början av mitt bojkottande.
    Mats

    SvaraRadera