onsdag 14 augusti 2019

Kvinnan som bjöd in till Europas destruktion.



Angela Merkel stepped down as CDU leader last year (Image: GETTY )
Den tyska kanslern fick frågan om vad hon ville bli ihågkommen för i historieböckerna? Merkel svarade att hon hoppades att minnet av henne blir att "Hon försökte". 

 Efter 14 år som Tysklands ledare och en gång omtalad som världens mäktigaste kvinna, konstaterar jag att hon åtminstone har vett att vara aningens ödmjuk så här när slutet närmar sig. 

Själv fruktar jag för att hennes eftermäle kommer att bli inte bara "jag försökte", utan "jag lyckades lägga hela blomstrande Europa i ruiner och byta ut de arbetsamma och solidariska européerna mot bidragstagare samt byta ut trygghet, frihet och säkerhet mot fattigdom och krig."

Historien kommer säkert att säga mycket mer om Merkel, dessvärre inget smickrande. Om hennes tid som rikskansler inte leder Europa till krig blir jag förvånad, hon öppnade gränsen för miljoners migranter som hatar oss och lever upp våra inarbetade pengar, och vars religion kräver att vi dödas och förslavas. 

Samma gäller hennes lakejer i EU, främst reinfeldt och löfvén.

Hitler och Merkel kommer att nämnas med samma fasa, och tyskarnas skuld gentemot medeuropéer kommer åter att tynga dem som ok för all framtid.


3 kommentarer:

  1. Sanningens ord du där plitat mer,Carina !
    "Die Grösste katastrof aller Zeits,Deutschland",sades efter kriget om Adolf.
    Själv upprepade jag samma ord,om Diktator Merkel på min kneip och fick rungande bifall !

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dina ord kommer att eka över Euoropas prövade folk.

      Radera
  2. Tonald Drump2019-08-15 09:14

    Tur att det finns länder som Polen och Ungern som kan ge lite fortsatt hopp.

    SvaraRadera