tisdag 13 augusti 2019

aftonbladet larmar om HATBROTT, och berättar om offrets djupa trauma.

Vi är sannerligen inte vana vid att aftonbladet, expressen, sydsvenskan, DN, TV4, SVT/SR, ja, ni vet vilka de antisvenska aktivisterna är, att de ömmar för svenska brottsoffer. 

Vi har tex aldrig hört någon av nämnda medier publicera hur det sönderbultade offret känner sig efter att  ha våldtagits av 10 personer i det undanskymda mörkret, elle hur nån svensk ungdom rasar ihop efter att ha rånats på  alla sina ägodelar i en ring av hatande män.

aftonbladet excellerar i vedervärdigt hyckleri, de skyr inte ens att på slutet dra in terrorattacken i Christchurch -  läs:

 - Händelsen utspelade sig i början av april i centrala Stockholm. 

Den 21-årige mannen hade precis pluggat klart för dagen och var på väg hem då 29-åringen dök upp.
För polisen har 21-åringen berättat hur 29-åringen kastade brinnande tändstickor mot honom, och att jackan fattade eld:
“Jag såg lågor, de kanske var 10 centimeter eller något. Jag släckte lågorna med handen och då slutade det att brinna omedelbart”.

29-åringen ska även ha sagt att "om du inte gillar detta så får du åka tillbaka dit du kommer ifrån" och "om du inte gillar att bli bränd så stick tillbaka”.
Dessutom ska 29-åringen ha tagit upp en flaska och gjort ett utfall.

– Målsäganden uppfattade det här som att det berodde på att han har ett annat etniskt utseende. Målsäganden tog mycket illa vid sig, säger åklagare Christina Voigt.
21-åringen har berättat att han efteråt var “skakad och i chock”. 

Vidare berättade han att “jag är inte rädd av mig som person egentligen men efter detta har jag tänkt mycket på saker som det skrivs om i media, till exempel attacken mot moskén på Nya Zeeland”.
Den 15 mars öppnade Brenton Tarrant eld vid flera moskéer i Christchurch i Nya Zeeland och dödade 51 människor.”Det känns inte tryggt i Stockholm”
21-åringen mådde mycket dåligt efter händelsen.________________________

1 kommentar:

  1. Fy fan för AB. Tyvärr kan Ebba inte intervjuas, det satte Akilov stopp för. Asylsökande ska alltid strykas medhårs.

    SvaraRadera