fredag 19 juli 2019

Vänsterkrypen.


Hanif Bali, FD:·
Detta kunde ha slutat riktigt illa.
Kommer hem efter en kort resa och ser att min bil är vandaliserad - båda sidor av bilen är sönderrepade och efter en kort körning varnar bilen för däcktrycksförlust.
Visar sig att de skurit upp däcken med - som tur var det i låg hastighet och ingen av oss skadades.

Händelsen är polisanmäld.

Fredrik Haage: 

-Det handlar alltså inte om försök till vållande av kroppsskada utan om ett regelrätt mordförsök. På en riksdagsledamot. Inga andra bilar vid sidan av Balis var angripna.----------

Hotbilden mot Bali är stark. Han konstaterar att han redan tvingas avstå från kollektivtrafik av säkerhetsskäl och att han nu alltså måste vara orolig även för sitt bilresande. Det är en situation vi vanligtvis förknippar med maffians Italien.Bali företräder nämligen högeråsikter. Sådana skall enligt svensk politisk kutym frambäras med varsamhet och diskretion, som om en frackklädd kypare ursäktande gled fram till middagssällskapet.

Bali struntar i det och har fått betala ett högt pris under flera år. Men det finns en gräns som har överträtts här och som även hans belackare bör beakta. Hot om våld mot folkvalda är redan ett problem på kommunal nivå i Sverige. Men en utveckling där politiskt våld används för att skrämma även riksdagsledamöter till följsamhet, måste helt enkelt stämmas hårt i bäcken. En del, som Anne Ramberg, kanske till och med bör ägna en tanke åt sitt eget ansvar för den utvecklingen.


Detta måste ses för vad det i realiteten är, nämligen systemhotande brottslighet på hög nivå

2 kommentarer:

  1. Ja, brottsligheten är på högre nivå än det obefintliga "fungerannde" systemet i sverige…

    Jungman Jansson

    SvaraRadera
  2. Tonald Drump2019-07-19 21:16

    Det är säkert Sjöstedts lakejer som är skyldig. Malin Björk har setts i närheten av brottsplatsen viftande med vänsterns nya flagga Hammaren och 3D-clitorisen.

    SvaraRadera