söndag 7 juli 2019

SvDs avskyvärda antisvenska smygislamisering är ett hot mot alla flickor och kvinnor i Sverige.


Annika Borg, FB, är kritisk mot SvDs ständiga och motbjudande indoktrineringskampanj:

-"Varför väljer SvD Junior, som riktar sig till just unga, en bild som bidrar till legitimeringen och normaliseringen av de normer och värderingar som inte ger flickor möjligheten att känna vinden i sitt hår och som hindrar dem från att bära kläder som underlättar rörelse och lek? Normaliseringen gör att de könssegregerande och könsstereotypa värderingar hijab i själva verket är ett uttryck för osynliggörs. Ojämlikheten mellan flickor och pojkar i Sverige är sorglig och  oacceptabel.


Bästa kommentarerna.

NN1: -Slöja på småflickor är ett övergrepp  Barnkonventionen blir lag nästa år och då ska vi leva upp till att barn ska skyddas mot traditionella sedvänjor som innebär övergrepp, deras rätt till religionsfrihet och att inte tro, kroppslig och sexuell integritet mm. Låt dem bestämma slöja eller inte när den obligatoriska skolan upphör och de har rätt till relationer även frivilliga sexuella sådana utan att föräldrar m fl lägger sig i. Då kan vi tala om ett fritt val innan dess är det vuxnas indoktrinering.

NN2: -Varför väljer överhuvudtaget SvD Junior barn som så uppenbart inte är etniskt svenska? Och det är väl knappast så att en majoritet av de svenska flickorna bär hijab? Med andra ord, varför välja barn som inte är det minsta representativa för hur svenska barn ser ut? Duger inte vi ”vanliga” svenskar längre? Varför exkludera majoriteten av Sveriges befolkning?


NN3: -Beklämmande normalisering av ett plagg som många kvinnor tvingas att bära för att inte straffas.


NN4:- Svenska Dagbladet Junior mottog under 2018 inte mindre än 5 523 000 kr statligt presstöd - d.v.s. du och jag och alla andra skattebetalare står för notan. Svenska Dagbladet (senior) fick under 2018 hela 40 000 000 kr i presstöd. Jag som skattebetalare har ingen lust att betala till tidningar och nyhetsmedia som cementerar kulturellt och religiöst förtryck på dem som inte kan värja sig mot det - nämligen barn.

3 kommentarer:

  1. Varför köper någon mentalt frisk människa överhuvudtaget SvD ??

    //Gunnar

    SvaraRadera
  2. Skall lyssna med frugan...
    Hon ville vi skulle fortsätta efter en tre månaders gratistestperiod!
    Mea culpa!

    Jungman Jansson

    SvaraRadera
  3. SVD har blivit = SVT

    SvaraRadera