torsdag 4 juli 2019

Sagan om den elaka häxan.Den Besatta Häxan Annie: "Jag är inte intresserad av om Ebba och Jimmie har ätit köttbullar ihop. Det som är riktigt intressant med deras möte är att de öppnade upp för att förhandla för att få igenom politik på sjukvården, energin och migrationens områden. Det tycker jag är anmärkningsvärt och beklagligt." 


 • Nyamko Sabuni.
 • Annie Lööf i Almedalen 2019.

Och ännu en gång frågade hon sin spegelbild, -"Spegel spegel på väggen där, säg mig vem som smartast är, och bestämmer i landet här!" 

Spegeln svarade rakt: -"Ebba Busch Thor är vackrast och smartast. Hon kommer att samarbeta för landet Sverige och folket som ska beskyddas enligt Sveriges historia."

Häxan Annie krossade spegeln med näven i ursinnigt raseri, och i samma ögonblick som ondskans vårta växte fram som en rauk på hennes näsa, och alla barnen tog sats för att knuffa häxan in i ugnen och stängde luckan, så släppte ondskans förlamning över hela landet Sverige. 

Och alla svenskar rusade ut på gator och torg och grät av lycka, de jublade över att landet åter var deras, nu kunde SD och KD få tillbaka kontrollen över allt som brutits sönder under reinfeldt-löfvén-lööf-tyranneriet.


5 kommentarer:

 1. Nåja, lugn i backarna!
  Tycker kärringarna Thor, Lööf och den nya donnan i L är i stort lika vimsiga ( "smarta" )
  Försöker sitta på alla stolar samtidigt!
  Kan hälsa från "Celebrity"
  Hon passerade i regnet.
  Tala om kryssning i värmeböljan...
  Jungman Jansson

  SvaraRadera
 2. Kvinnoväldet på väg, en svart, en röd, en vit. We ain´t seen nothing yet.

  SvaraRadera
 3. Tonald Drump2019-07-04 23:58

  Häxan Annie sade till spegeln:hur uttrycker du dig.
  Skulle inte en landsförrädare kunna var smartast och vackrast i landet? Om inte ni svennar tycker det så tycker i alla fall alla muslimer det.

  SvaraRadera
 4. Lööf är en avskyvärd person.

  SvaraRadera
 5. Förstår mig inte på den människan,köttbullar å potatismos med lingonsylt,som e så gott.
  Svensson

  SvaraRadera