måndag 8 juli 2019

Olle Wästberg och hans aggressiva vänsteraktivistiska elit lät sig luras av reptilhjärnorna.



Jimmie Åkesson citerade ett berömt stycke ur Vilhelm Mobergs "Svensk Strävan" i sitt Almedalstal. Sen tog det inte många sekunder för den intellektuella gapvänstern, med bl.a Olle Wästberg, Helle Klein och Annika Strandhäll, att kasta sig över Jimmie Åkesson, det var som om de suttit på jakt med laddade vapen och väntat på bytet. 

Och de högg och högg och högg, så vildsint de förmådde -  men i blindo.





 NN1: Tack Olle Wästberg(L)! Genom din oförmåga att lyssna och på grund av detta skriva falska tweets har du nu avslöjat ytterligare lättlurade och obildade vänsterskribenter och -åsiktsmaskiner och dessutom gett oss många skadeglada skratt! Tack! :D


NN2: Snyggt. Det är faktiskt beundransvärt naivt, eller hur man nu ska uttrycka sig, hur vänsterliberalerna skjuter först och frågar sen. På något sätt typiskt, dock. Att ha på fötterna innan man uttrycker sig är inte vanligt på den planhalvan.

NN3: För den som lyssnade var det kristallklart att det hela handlade om ett Moberg-citat, men många i den s k eliten har tydligen förmågan att lyssna bara på det som passar dem.






Olle Wästberg försöker sen dölja sin twitterblamage med en ny! Om att han i själva verket var du och bror med Vilhelm (inte Wille med W), och givetvis vet vad den store författaren skulle ha haft för åsikter idag.

Ju mer man springer i kvicksand, desto djupare sjunker man.



7 kommentarer:

  1. Heberlein: Åkessons Moberg-citat avslöjar vänsterns intellektuella haveri
    https://nyheteridag.se/heberlein-akessons-moberg-citat-avslojar-vansterns-intellektuella-haveri/

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mycket bra av Ann Heberlein och nyheteridag.

      Radera
  2. Vilka magplask, ännu värre blir det när superhjärnorna ska förklara sina misstag. Lilla Olle som kände Willem och som läst alla hans böcker borde väl ha känt igen citatet. Mobergs Demokrater passar bra nu.

    SvaraRadera
  3. Demokratur skulle det vara.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vilhelm Moberg vänder sig i sin grav idag, när alla obildade vänsterjubelidioter har rasat över honom som rasist/nazist/fascist.

      Radera
  4. Tonald Drump2019-07-08 18:16

    Hade jag kommit undan med det som Strandhäll kom undan med så hade min ödmjukhet hindrat mig från att öppna käften och inte kritisera någon annan.
    Och den där hällörade Helle skall också hålla käften.
    Inte trodde jag att PK-eliten var så otroligt ignoranta eller är det som Lena Mollin sa om Jimmie att dom gör sig dumma.

    SvaraRadera
  5. Det har varit påtagligt i många år,hur lite yngre generationer har påläst,i allt o. alla ämnen
    Vad har, eller skulle dessa ha lärt sig under sin skolgång ?
    Inte märkligt landet ser ut som det nu gör..

    SvaraRadera