tisdag 23 juli 2019

Grattis Boris Johnson! Kavla nu upp ärmarna och se till att få ut ditt land ur EU-diktaturen.


Boris Johnson lovar att LEVERERA Brexit, ENA landet, SLÅ UT Corbyn och  STÄRKA Britain.

Så se till att LEVERERA, annars kommer du, Boris Johnson, att få se ditt parti smulas sönder av Nigel Farage´s parti. 

Demokrati är ett söndertrasat ord i västs politik av idag, bara folken förstår fortfarande vad det betyder. Medan politikerna exploaterar och manipulerar med makten, allt för att berika de dolda ledarna och den styrande eliten. 

Det är vad Brexit handlar om, att kämpa för demokratin. Det har ingenting att göra med handelskostnader, eller ens hoten om alla jobb som skulle kunna förloras.

Det finns inga jobbgarantier i en EU-diktatur, och det finns INGEN där som lyssnar på folken.  

Och om ni hör någon yra om att Boris Johnson är Trump-light, då är det bara en förstockad vänsternisse, typ SVT, som fortfarande kämpar för kommunismen.

4 kommentarer:

  1. Tonald Drump2019-07-23 19:19

    Visa EU var skåpet skall stå Boris.

    SvaraRadera
  2. Gå in och läs på engelska Wikipedia och ni märker att BoJo är multikulturen personifierad. Jeez vad hans släktträd spretar. Han har tidigare varit för immigration, återstår att se vilket politik han kommer att föra.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tror han är nästan lika stor pajas som reinfeldt och löfvén, precis som de flesta andra politiker, men i det landet finns det nu äntligen en OPPOSITION som verkligen heter duga. BJ blir inte långvarig om han sviker Farage och brexitarna.Det är vad jag tror.

      Radera
  3. Ja, det skall bli spännande att se utvecklingen i England.
    Svensson

    SvaraRadera