måndag 15 juli 2019

Det fanns en tid då jag var stolt svensk.


Vid en intern granskning 2018 identifierade Swedbank transaktioner som kopplar banken till Syriens kemiska vapenprogram, erfar Di. (För prenumeranter)


Di avslöjar: Swedbank kopplas till kemiska vapen i Syrien.

3 kommentarer:

  1. Raymond Zweigberg2019-07-16 09:17

    Inte så konstig! SEB äger andelar i Swedbank så den Djupa staten är absolut inblandad!
    Kärnan och grunden till den världsomspännande "Den djupa staten" har alltid varit Wallenbergs Investor. Företaget som styr världens telekominfrastruktur i princip i alla världens länder via Ericsson och Telia. SAAB, ingår också i Investor, har ca 40% av Sveriges vapenexport och har filialer i ca 20 olika länder. SEB, den helkriminella banken (okej alla banker är kriminella)ingår också i Investor och har kopplingar till fler banker än jag kan komma ihåg namnet på. Därtill har Investor kopplingar till det amerikanska militärindustriella komplexet som i sig styrs av den khazarjudiska eliten. Så ja Wallenberg och Investor är med och styr mycket av den "skit" som händer i världen. Familjen Wallenbergs valspråk,"Esse non videri" = "Att verka utan att synas", gör det dock att det kan vara svårt i många fall att se deras inblandning då mycket sker via olika sorters ombud. Som i detta fall SWED-Bank.

    SvaraRadera
  2. Sker tillverkningen på Torp?
    Passande att herren på stället även blev över kukko på banken.
    Jungman Jansson

    SvaraRadera
  3. Korthuset Swedistan rasar bit för bit samman.Det socialistiskt korrekta och "fredsälskande" landet i Norden,har blivit likt andra Islamskinspirerade områden.Bluff o. båg inkl. korruption.
    Nationallåten bör skrivas om.Inte flyger "ditt namn ärat" längre över jorden ! :(

    SvaraRadera