söndag 14 juli 2019

Det är bättre för vänsteretablissemanget att inte öppna munnen och bevisa sin enfald.


Michael Pålsson, advokat i aftonbladet:

-"Vad hade hänt om Sverige tidigt valt att vara ett monokulturellt samhälle? Jo, rimligen att vi hade varit fattigare både på pengar och kultur och att vi fortfarande levt i en monarki. 

Hur konstigt det än kan låta är nämligen vare sig demokrati, potatis, pizza, polka, fotboll, rock´n´roll eller kåldolmar något som vi svenskar funderat ut. Det är något vi hämtat från andra kulturer.

Det är nämligen ofta så ny kunskap föds. Influenser utifrån och egensinniga människor som går utanför ramen. Knappast genom isolering och likriktning. Utan mångkultur hade vi vare sig haft Abba eller Avicii. Utan mångkultur hade vi varit fattiga."

6 kommentarer:

  1. Vilket svammel. Kvinnan i Kil som mördades av en illegal afghan, Morden på Ikea där en kvinna från Skellefteå och hennes son blev mördade av en illegal eritreanska osv osv. Jag klarar mig utmärkt utan alla muslimer. Men en advokat kan tjäna mycket på asylsökande. Hur är det med mångfalden i det framgångsrika skidlandslaget.

    SvaraRadera
  2. Vi hade troligen sluppit att se michael pålsson tjäna grova pengar utan att skämmas.
    s

    SvaraRadera
  3. Tonald Drump2019-07-15 08:11

    Och vi hade inte haft AF, DN, bilbränder, gruppvåldtäkter, Annie Lööf, Löfven, Reinfeldt och en jävla massa freeloaders. Med andra ord, Sverige kunde varit fantastiskt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eller i vart fall acceptabelt...

      Jungman Jansson

      Radera
    2. Jag vet inte vad Pålsson är ute efter, vill han att vi alla ska begripa att han är en idiot är det enklaste för honom att sätta en etikett i pannan.

      Radera
  4. Jo utan mångkulturen hade mycket (om inte allt) varit bra mycket bättre.Lägenheter för våra yngre,inga bil,skol,köpcenter,ellerindustribränder.Därmed lägre försäkringspremier för oss alla hederliga.
    Inga åldringsöverfall,våldtäkter och gatorna kantade av Zigenare.
    Inga Islamska vrål från Minareter,osv,osv.

    SvaraRadera