tisdag 16 juli 2019

Democraterna är ett anti-amerikanskt parti - de vill hjälpa alla utom sina medborgare.


De här aggressiva anti-Trump-politikerna är en gåva till det republikanska partiet.



President Donald Trump:

Så tragiskt att se hur Demokraterna ställer upp för representanter som talar så mycket skit om vårt land, och som dessutom hatar Israel med ren och skär passion. Varje gång de konfronteras med argument, springer de till sina ständiga beskyddare, och ropar "RASIST". Deras avskyvärda språk........antisemitism och socialism....och alla vidriga saker de vräker ur sig om USA och amerikas trupper och hyllningar till Hamas och Maduro, får inte stå oemotsagda. Om de tycker det är så uselt här - åk då och hjälp till att bygga upp länderna där de har sitt ursprung. 

Ni är fria att lämna - valet är ert, bara ert. Det här handlar om kärlek till vårt land.

--------

Jag anser att Donald Trump har rätt igen. Nancy Pelosi har vägrat fördöma Ilhan Omars antisemitism, det samma gäller hela det demokratiska partiet. Trump lyfter viktiga frågor, men de fyra kvinnliga antagonisterna möter honom aldrig med motargument, bara vrålar hatord. När demokraterna inte kan vinna en debatt med logik, fakta och verklighet då kommer rasistropen, precis som i Sverige. 

 Jag är illamående av de fyra kvinnornas hårdföra förakt för vita och deras misslyckanden med att lösa problemen de själva åstadkommit.


2 kommentarer:

  1. Dom hatar säkert varandra, kommer nog att förgöra varandra till slut.

    SvaraRadera
  2. Fyra nya SVT medarbetare ?
    s

    SvaraRadera